Νέα

Single του Αγίου Βαλεντίνου: 6 συμβουλές για να μη μελαγχολήσεις

Χώρισες πρόσφατα και ο Αγιος Βαλεντίνος σε βρίσκει single; Εντάξει δεν είναι και ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Πριν λοιπόν μελαγχολήσεις και κλειστείς στο σπίτι σου να θυμάσαι πως δεν χρειάζεσαι άλλο άτομο για να είσαι ευτυχισμένος.

Μπορείς να κάνεις τόσα διασκεδαστικά πράγματα εκείνη την μέρα και να περάσεις υπέροχα ακόμα και αν είσαι single. Το να είσαι βέβαια single αυτή τη μέρα δεν χρειάζεται απαραίτητα να περάσεις και τη μέρα σου μόνη σου.

Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε μια λίστα με απίστευτα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να κακομάθεις τον εαυτό σου.

Διοργανώστε ένα δείπνο μόνο για singles

«Ξέχασε» τους φίλους που είναι σε σχέση και έχουν σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αντ’ αυτού, οργάνωσε ένα δείπνο μόνο για singles. Το να περνάς χρόνο με τους καλύτερους σου φίλους είναι ένας απίστευτος τρόπος να γιορτάσεις την ημέρα της αγάπης, χωρίς ρομαντισμό. Μαγείρεψε το δείπνο, χόρεψε όλη νύχτα και μην ξεχάσεις να κάνεις μια πρόποση στον εαυτό σου.

Μπορείς να γίνεις cook lover μόνο για το εαυτό σου μαγειρεύοντας το τέλειο δείπνο. Δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για να βγάλεις το μίξερ και τις φόρμες ψησίματος από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Προγραμμάτισε ένα ραντεβού με τον καλύτερο φίλο σου

Κανόνισε μια συνάντηση με τον καλύτερο φίλο σου και πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Σχεδίασε την ημέρα από πριν κι απολαύστε να κάνετε και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια που είστε μαζί. Σε τελική ανάλυση, οι ισχυροί δεσμοί φιλίας είναι κάτι που αξίζει να γιορτάζει κανείς και γιατί όχι να του κάνεις και ένα δώρο.

Μικρές αποδράσεις

Τι και αν φέτος η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι Τρίτη Αν μπορείς πάρε μια μέρα άδεια, φτιάξε βαλίτσες και επέλεξε τον αγαπημένο σου προορισμό. Αν πάλι δεν μπορείς να φύγετε από τη δουλειά, προσανατολίσου στην ιδέας μιας μικρής εξόρμησης.

Διαβάστε

Το βιβλίο μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος σου σύμμαχος για εκείνη τη μέρα. Εάν απολαμβάνεις να διαβάζεις βιβλία και να ταξιδεύεις μέσα από φανταστικές ιστορίες και παθιασμένους έρωτες, τότε αφιέρωσε τη μέρα σου σε ένα βιβλίο.

Spa στο σπίτι

Εκμεταλλεύσου ολόκληρο τον χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου και κάνε treat τον εαυτό σου με ένα μανικιούρ, πεντικιούρ, ή ακόμα και κομμωτήριο.

Αν πάλι δεν θες να βγεις τότε κάνε ένα spa στο σπίτι σου. Γέμισε την μπανιέρα σου, άναψε κεριά και φτιάξε ατμόσφαιρα μόνο για εσένα. Άδειασε το μυαλό σου από δυσάρεστες σκέψεις και σίγουρα θα νιώσεις πιο ανάλαφρη μετά.

Ψώνια, ψώνια, ψώνια

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αφιερώσεις όλο τον χρόνο σου σε δώρα αποκλειστικά για σένα. Αρώματαρολόγιακοσμήματασετ μακιγιάζ και ό,τι άλλο θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να τρέχεις στα μαγαζιά αφού όλα τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις μέσα από το SHOPFLIX.gr όπου θα βρεις μια απεριόριστη ποικιλία για να περάσεις τέλεια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επωφελήσου από τις χειμερινές εκπτώσεις και επέλεξε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA για να λάβεις όλα σου τα δώρα σε μια μόνο αποστολή, έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένεις.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com