Νέα

Γιώργος Γιαννιάς – Γιώργος Τσαλίκης: Μιλούν για τη συνεργασία τους και τις φιλίες στον χώρο της μουσικής

Τις δυνάμεις τους πρόκειται να ενώσουν σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Τσαλίκης σε ένα μουσικό σχήμα που θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Οι δυο καλλιτέχνες που έχουν ξανασυνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, συναντιούνται ξανά έτοιμη να αφήσουν το δικό τους στίγμα στη νυχτερινή Αθήνα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 28/9, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα τους, συναντήσαμε τους δυο καλλιτέχνες στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται και μας μίλησαν για όλα.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που φέτος συνεργάζομαι με τον Γιώργο Τσαλίκη. Είχαμε δουλέψει μαζί και όταν κάναμε τα πρώτα μας βήματα. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια πολύ καλή φιλική σχέση. Νιώθουμε άνετα ο ένας με τον άλλο και αυτή η οικειότητα και η χαρά που έχουμε πιστεύω ότι θα βγει και στον κόσμο που θα έρθει να μας δει. Μαζί μας φυσικά, θα βρίσκονται και η Αntonella με τον Κώστα Ορφανίδη. 

Το πρόγραμμά μας θα τα έχει όλα και κυρίως διασκέδαση. Η ομάδα που έχει το μαγαζί και δουλεύει για το πρόγραμμα αυτό είναι εξαιρετική, αγαπάνε όλοι πολύ αυτό που κάνουν και αυτό είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς και εμείς» μας είπε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Σε άλλο σημείο ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο δύσκολο διάστημα του κορονοϊού που έπληξε τη νυχτερινή διασκέδαση.

«Η δουλειά μας δέχτηκε τεράστιο πλήγμα. Πολλές οικογένειες, δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές, είναι όλοι όσοι δουλεύουν στο χώρο της εστίασης, περάσαμε πολύ δύσκολα τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Ελπίζω να μην ζήσουμε κάτι αντίστοιχο. Οι Έλληνες άλλωστε είμαστε ένας λαός που μας αρέσει να διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά» είπε.

Στην αρχή της κουβέντας μας ο Γιώργος Γιαννιάς ανέφερε πως διατηρεί φιλική σχέση με τον Γιώργο Τσαλίκη και δε θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε αν σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο μπορούν να υπάρξουν πραγματικές φιλίες.

«Η λέξη φιλία είναι πολύ δύσκολο και βαρύ πράγμα. Με κάποιους νιώθεις πράγματι φίλος αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όταν υπάρχει καθημερινή τριβή. Είναι διαφορετικό να είσαι με κάποιον όλη μέρα και άλλο να τον συναντάς έξω και να νιώθεις όμορφα γι’ αυτόν. Εγώ τους ονομάζω φίλους μου αλλά οι πραγματικοί μου φίλοι – πέρα από την οικογένειά μου που την έχω πάνω από όλα – είναι εκείνοι που μεγαλώσαμε μαζί, ο Μανώλης και ο Δημήτρης που είναι στην Ρόδο. Αυτό δε σημαίνει ότι παύω να συμπαθώ, να εκτιμώ και να θέλω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους» δήλωσε στο TLIFE.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ αν θα πήγαινα ως κριτής σε κάποιο show. Νιώθω λίγο άβολα να μπω στη διαδικασία να κρίνω κάποιον. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά με τις νυχτερινές εμφανίσεις» ανέφερε απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα συμμετείχε ποτέ σε κάποια κριτική επιτροπή και με αρκετή δόση χιούμορ συμπλήρωσε, «κάτι σαν ηθοποιός θα το έκανα. Μου αρέσει. Ποτέ δεν είναι αργά, περιμένω απλώς κάποιος να με ανακαλύψει» μας είπε ο Γιώργος Γιαννιάς που σε λίγο καιρό πρόκειται να κυκλοφορήσει έναν νέο και αρκετά ανεβαστικό τραγούδι.

Τέλος, ο Γιώργος Γιαννιάς δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο αγαπημένο του νησί, την Ρόδο στην οποίο θα ήθελε όπως λέει στο μέλλον να επιστρέψει μόνιμα.

«Τη Ρόδο την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι το νησί μου. Είναι η οικογένειά μου εκεί. Όποιος με ρωτάει που θα ήθελα να είμαι ή να πάω, η απάντηση είναι πάντα η ίδια, στη Ρόδο. Το έχω σκεφτεί ότι κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα επιστρέψω μόνιμα εκεί» είπε.

Εξίσου χαρούμενος όμως για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Γιαννιά δήλωσε και ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι με τον Γιώργο Γιαννιά μετά από πολλά χρόνια. Είχαμε συνεργαστεί όταν ήμασταν ακόμα πιτσιρίκια και τώρα ξαναβρεθήκαμε στην Αθηναϊκή νύχτα έχοντας και οι δυο πολλά χρόνια εμπειρίας. Ξεκινάμε Τρίτη… Μια καθημερινή, που ξανακούστηκε ε; Σκεφτήκαμε πως η Αθήνα τέτοια μέρα είναι “νεκρή” από διασκέδαση οπότε γιατί να μην έχει ο κόσμος αυτή την επιλογή μια τέτοια μέρα; 

Ναι, οι περισσότεροι δε θα βγουν να ξενυχτήσουν Τρίτη βράδυ αλλά είμαστε τόσα εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτή την πόλη. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να θέλουν να ξενυχτήσουν. Γιατί να τους το στερήσουμε εμείς;» δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το ότι αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά μετά από πολλά χρόνια μάλλον σημαίνει πως οι αναμνήσεις που είχαν από την πρώτη τους συνεργασία είναι καλές. Αυτό μας επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Τσαλίκης που με χιούμορ μας είπε, «Είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Γιαννιά. Εντάξει, εκείνος ξεκάθαρα μεγάλωσε, οπότε ήθελα να συνεργαστώ τώρα μαζί του για να πάρω κάτι και από την ωριμότητά του».

Για τις κόντρες που βλέπουμε πολλές φορές να δημιουργούνται στα νυχτερινά σχήματα ανάμεσα σε καλλιτέχνες ο Γιώργος Τσαλίκης είπε, «Ναι είναι κάτι που συμβαίνει. Προσωπικά όμως, δε μου έχει τύχει να ξεκινήσω μια συνεργασία και στην πορεία να τσακωθώ και αυτή να “διαλυθεί”. Αυτό που μου έχει συμβεί όμως μια φορά είναι να μην ξεκινήσει καθόλου μια συνεργασία της οποίας το σχήμα είχε κλείσει. Το θεωρώ όμως πολύ υγιές αυτό. Καλύτερα να υπάρχει ένα πολιτισμένο διαζύγιο στην αρχή παρά ένας δυστυχισμένος γάμος. Η επαγγελματική συνύπαρξη σε έναν χώρο για πολλούς μήνες είναι ένας “γάμος”. Από το να υπάρχει ένα κλίμα μιζέριας, έντασης και τοξικότητας, είναι καλύτερα να χωρίζουμε τα τσανάκια μας από νωρίς και να είμαστε όλοι καλά».

Για τα τηλεοπτικά του βήματα ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε στο TLIFE, «Θα ήθελα πολύ να έκανα ξανά την εκπομπή που κάναμε πέρσι με την Εβελίνα Νικόλιζα. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, γελάσαμε πολύ και η Εβελίνα είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Το κανάλι μας φέρθηκε πολύ καλά αλλά δυστυχώς δε γινόταν να συνεχιστεί γιατί θα μας έπαιρναν όλοι χαμπάρι. Η αλήθεια όμως είναι ότι βρίσκομαι σε συζητήσεις και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν να κάνω πράγματα».

Όσο για το αν θα δοκίμαζε να κάνει κάτι τηλεοπτικά μαζί με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε, «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Εγώ θα το δοκίμαζα. Η Δώρα δε θα δεχόταν ποτέ».

«Κανένα από τα παιδιά μου δε θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Ο μεγάλος μου γιος σπουδάζει οικονομικά, ο άλλος πάει παραιατρική… Καμία σχέση. Και τα τρία παιδιά ακούν μουσική και την αγαπούν πολύ αλλά επαγγελματικά δεν θέλουν να ασχοληθούν» μας είπε για το ενδεχόμενο να δούμε κάποιον από τους τρεις γιους του να ακολουθήσουν τα χνάρια του.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com