Νέα

Σαγήνευσε τους Λαρισαίους ο Γιάννης Κότσιρας

Ο αγαπημένος και αποδεδειγμένα κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καλλιτεχνικής του πορείας Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε απόψε το βράδυ του Σαββάτου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας για μια μοναδική συναυλία.

Έχοντας όπλο ένα ξεχωριστό πρόγραμμα χάρη των διαχρονικών του κομματιών καθώς και των εμπνευσμένων διασκευών του και φυσικά της γεμάτης σε συναισθηματικότητα φωνής του συνάρπασε το παρευρισκόμενο κοινό, ταξιδεύοντας το σε ερωτικά αλλά και λαϊκά μονοπάτια.

Λαρισαίοι που έχουν συνηθίσει στην μουσική συντροφιά του Κότσιρα κατέκλυσαν το Κηποθέατρο σιγοτραγουδώντας μαζί του, ενώ μεγάλη απήχηση φάνηκε πως είχαν τα δύο τελευταία του τραγούδια – επιτυχίες από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Σασμός”. Το ομώνυμο “Σασμός” που περιγράφει το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα και το “Φως” γραμμένο σε μια εποχή που το σκοτάδι κυριαρχεί, και τα δύο σε στίχους του Νίκου Τερζή.

Μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα οι συνεργάτες: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος στα πλήκτρα/ενορχηστρώσεις, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Hρακλής Παχίδης στα τύμπανα, Γιάννης Πλαγιανάκος στο μπάσο, Δήμητρα Μπουλούζου στη φωνή/βιολί, Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας στην επιμέλεια ήχου, Φίλιππος Τρέπας στους φωτισμούς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτό/Βίντεο: Θάνος Παλούκας

onlarissa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com