Νέα

«Κόλαφος» ο Νίκος Αποστολόπουλος για το GNTM – «Έχουν αυτό το τέρας, τη γυναίκα με το μούσι»

“Η Μαρίνα Πατούλη δεν βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη;” ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Πυρ άνοιξε ο Νίκος Αποστολόπουλος τόσο εναντίον των κριτών του GNTM όσο κι εναντίον της Μαρίνας Πατούλη σε συνέντευξή του στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου.

«Η περσινή επιτροπή του GNTM ήταν χίλιες φορές καλύτερη. Όταν θα φύγει από το GNTM ο Καράβας τι θα κάνει; Βαρκούλες αρμενίζουν. Θα πάει πάλι να κάνει τον γυμναστή και να ανοίξει με τη γυναίκα του ένα μανικιούρ. Η Βίκυ αυτό που κάνει είναι πραγματικά γελοίο. Ο τρόπος που μιλάει, η φωνούλα της, η υστερικότητα. Ειλικρινά είναι θέμα αξιοπρέπειας να σταματήσει να το κάνει αυτό το πράγμα. Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της… Πρέπει να έχεις ανάγκη να το κάνεις αυτό, να μην έχεις να φας. Να ξεφτιλίζεσαι;

Αυτό το τέρας που έχουν εκεί τη γυναίκα με το μούσι. Αυτή είναι να την πας σε τσίρκο και να γελάς. Ή λες Παναγιά μου θα με φάει. Να της βάλουμε μια αλυσίδα στο λαιμό και να τη βγάλουμε. Ντροπή. Σιγά μην την είχαν αυτή να πηγαίνει κόντρα στην Καγιά. Η Καγιά θέλει να έχεις μια γλώσσα και να τη γλείφεις.

 

«Η Μαρίνα Πατούλη δεν βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη; Να δει το GNTM; Είναι η επιτομή του GNTM, όπως το κατάντησαν. Είναι γελοίο να μιλάει αυτή» δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com