Νέα

Στέλιος Ρόκκος: Το «άβολο» περιστατικό με μία θαυμάστρια που τον εξόργισε

ον Στέλιο Ρόκκο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, κατά την εμφάνισή του στο Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία προς τιμήν του Γιώργου Ζαμπέτα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σύζυγό του, η οποία βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και τον στηρίζει, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα… άβολο περιστατικό με μία θαυμάστριά του.

Όπως ακούγεται να λέει στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η Ελένη Γκόφα ή αλλιώς «Λελέ» είναι για αυτόν κάτι παραπάνω από σύζυγός του.

«Η Λελέ είναι ο φίλος μου, η γυναίκα μου, τα πάντα μου. Ξέρει πολύ καλά και ποιος είμαι και τι κάνω», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με μία θαυμάστριά του, η οποία δεν έδειξε να σέβεται ιδιαίτερα ούτε τον ίδιο, ούτε και την αγαπημένη του.

«Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να παρεκτραπεί λίγο. Θυμάμαι μια ιστορία, λιποθύμισε η Λελέ στο Ρέθυμνο. Έπεσε κάτω στον δρόμο. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω με νερό και της κρατούσα το χέρι κι ήρθε τότε μια κοπέλα και με αγκάλιασε για να βγάλουμε selfie. Ε, την έβρισα, την έστειλα στον δι****», δήλωσε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com