Νέα

«Κατακεραυνώνει» την Ρούλα Κορομηλά γνωστός τραγουδιστής ξεσπώντας στην κάμερα

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (31/8) ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά και στο άδοξο τέλος αυτής, χαρακτηρίζοντας προκλητική τη στάση της παρουσιάστριας απέναντί του.

Ο τραγουδιστής στο παρελθόν έχει μιλήσει ξανά για το περιστατικό που τον έκανε να ψυχρανθεί με την γνωστή παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι είχε συμβεί), ενώ τώρα αποκάλυψε πως μετά την παρεξήγηση, η Ρούλα Κορομηλά προσπάθησε να τα βρουν.

«Καταπέλτης» ο Κώστας Μπίγαλης κατά της Ρούλας Κορομηλά

«Ήταν μια κακή στιγμή της Ρούλας. Μέχρι τότε είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά σε όλα τα κανάλια. Από ένα σημείο και μετά, με καλούσε και τη βοηθούσα, όπως βοηθούσα κι άλλες γιατί έκανα κάποιες θεαματικότητες και ήθελαν να χτυπήσουν την αντίστοιχη απέναντι εκπομπή, που είχε καλέσει τον άλλον καλλιτέχνη.

Όταν βγάζω καινούργιο δίσκο, θέλω να πω δύο τρία τραγούδια και σου λέει η άλλη όχι ένα κι αντί για έξι λεπτά τρία και τελικά γίνεται η εκπομπή και τραγουδούσε η ίδια 20 λεπτά, εκεί λες… εντάξει.

Συγγνώμη αλλά μην πω τη λέξη για το τι είναι αυτό. Το μετάνιωσε και προσπάθησε να τα βρούμε. Δεν κρατώ τίποτα αλλά ήταν πραγματικά μια άσχημη στιγμή της Ρούλας και τελείωσε η συνεργασία μας. Το θεώρησα πραγματικά προκλητικό», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η εξομολόγηση για τη γυναίκα που ενέπνευσε τα τραγούδια του

«Είχα ένα θέμα να κουνηθώ λιγάκι. Δεν είχα το θάρρος ας πούμε, ήμουν ντροπαλός. Τώρα τα τελευταία, ξέρω’ γω 10-15 χρόνια, ας πούμε, έχω απελευθερωθεί μπορώ να πω», είπε αρχικά.

Για το τραγούδι με τίτλο “Ρίνα, Κατερίνα” δήλωσε: «Υπήρχε τότε μία Κατερίνα, αλλά δεν είναι βασισμένο απόλυτα σε αληθινή ιστορία. Απλά χρησιμοποίησα το όνομα. Υπάρχει αληθινή ιστορία πίσω από τραγούδι, που είναι το “I miss you”, που είχε επιτυχία και στα ελληνικά το “Μου λείπεις”».

Για το πρόσωπο πίσω από εκείνο το τραγούδι είχε φτάσει από την Χαλκηδώνα στη Γλυφάδα με τα πόδια, όμως ακόμη κι αν η σχέση τους δεν συνεχίστηκε, πλέον είναι και πάλι μαζί μουσικά: «Δυο φορές πήγα. Και έφτασα και ήμουν και κανονικός, δηλαδή θα μπορούσα να γυρίσω και πίσω. Τώρα είμαστε πάλι μαζί, συνεργαζόμαστε μουσικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τα θυμόμαστε αυτά και λέμε κοίτα να δεις τι κάναμε τότε.

«Δεν πολυκαταλάβαινα και τι έκανα για να είμαι ειλικρινής», επισήμανε τέλος για τον γάμο του.

Υouweekly.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com