Νέα

The Voice: Ο γνωστός τραγουδιστής δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Και πάλι στη σκηνή του The Voice ανέβηκε ο Γιώργος Βέρρος από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού με στόχο, βεβαίως, να συνεχίσει την διαδρομή του στο μουσικό τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Ο λαϊκός τραγουδιστής που έχει διαγράψει ήδη καριέρα τόσο στις πίστες της βόρειας Ελλάδας όσο και στην δισκογραφία κλήθηκε να αναμετρηθεί τον Μάνο Ρεμιδιανάκη και την Ελένη Σκαμνιώτη. Ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ωστόσο πριν την εμφάνιση τους πως ο Μάνος Ρεμιδιανάκης αποχώρησε από τον διαγωνισμό για προσωπικούς του λόγους.

Έτσι, αμέσως μετά τις δύο εμφανίσεις, ο τραγουδιστής και coach του The Voice έπρεπε να επιλέξει εκείνον με τον οποίο θα συνεχίσει να διεκδικεί την μεγάλη νίκη του παιχνιδιού. «Όλα τα ξεχνά» ερμήνευσε ο Γιώργος Βέρρος αλλά ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε άλλο παρά να τον… ξεχάσει μπόρεσε και τον πέρασε στην επόμενη φάση!

«Αυτό το γρέζι που έβαλες στο κομμάτι δεν χρειαζόταν για μένα! Τεχνικά όλα αυτά που έκανες είναι σωστά αλλά ερμηνευτικά είναι όλα λάθος» υπογράμμισε, ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς προς τον διαγωνιζόμενο.

Έτσι, ο Γιώργος Βέρρος συνεχίζει το ταξίδι στο The Voice…

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com