Νέα

Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Αίγινα

Μετά από έναν φορτωμένο, και συνάμα πολύ επιτυχημένο, επαγγελματικά χειμώνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να αποφορτιστεί σε έναν όμορφο προορισμό, κοντά στην Αθήνα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε πρόσφατα στο νησί της Αίγινας σε ένα διάλειμμα από τις συναυλίες του. Εκεί, σε μία από τις βόλτες του με την Aretha –το σκυλάκι του- έγινε αντιληπτός τόσο από Έλληνες θαυμαστές, όσο και από τουρίστες από το εξωτερικό, όπου έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το TLIFE εξασφάλισε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα τόσο από τον περίπατο του Γιώργου Μαζωνάκη στα γραφικά σοκάκια της Αίγινας, όσο και από τη συνάντηση με Έλληνες και ξένους fans.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, με την υψηλή αισθητική στις στιλιστικές του επιλογές, μαγνήτισε τα βλέμματα για μία ακόμα φορά.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασαν στα social media οι θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη από το εξωτερικό.

Οι καλοκαιρινές συναυλίες του Γιώργου Μαζωνάκη, με τίτλο «ΜΑΖΩΞΗ», συνεχίζονται ανά την Ελλάδα και είναι sold out. Στις συναυλίες του ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του, διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του και χαρίζει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, σε ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα!

Οι επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες είναι την Παρασκευή 26 Αυγούστου στο Αγρίνιο, στο επετειακό Lake Party για τα 10 χρόνια, στη Λίμνη Τριχωνίδα, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου  στην Αθήνα, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πάρε μία γεύση από όλα όσα συμβαίνουν στις συναυλίες του τραγουδιστή:

Με το ιδιαίτερο μήνυμά του «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να παίζω μαζί σας», ο Γιώργος Μαζωνάκης, μας καλεί στη δική του καλοκαιρινή “ΜΑΖΩΞΗ”, μια μαγική μουσική εμπειρία σε κεντρικά στάδια, σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας! Μαζί του, μια 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών κι εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και την πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία, η οποία συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι της «Αμαρτίες».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει μαζί του και τον Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, καλλιτέχνη με ταλέντο τόσο στο rap και στο τραγούδι, όσο και στη σύνθεση μουσικής με στοιχεία afrobeats, dancehall, hip hop και trap. Ο πέμπτος και μεγαλύτερος σε ηλικία αδερφός της διάσημης μπασκετικής οικογένειας των Αντετοκούνμπο.

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com