Νέα

Βασίλης Καρράς: Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Πάριος με τον «αντίο» του στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή

Με μεγάλη συγκίνηση ο Γιάννης Πάριος αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά σε νυχτερινή του εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. Ο σπουδαίος τραγουδιστής μίλησε για το τραγούδι «Το αδιέξοδο», το οποίο έγραψε ο Βασίλης Καρράς και το είχε ερμηνεύσει με τη Δέσποινα Βανδή που τότε τη δεκαετία του ’90 άρχιζε την πορεία της στο τραγούδι.

«Ήμουν μέσα στο στούντιο και τραγούδαγα στο ένα εγώ, στο δύο η Βανδή, η Βανδή μόλις ξεκίναγε ήταν ένα τραγούδι του αείμνηστου, του καλού παιδιού, του σπουδαίου τραγουδιστή του Βασίλη Καρρά. Στο τραγούδι είχε κάνει λάθος ο μαέστρος (…) και έρχεται ο Μάτσας και μου λέει ”είναι καινούργια τραγουδίστρια (σ.σ. Δέσποινα Βανδή) βοήθησέ την” και μπαίνω μέσα ακούω το τραγούδι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πάριος με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα. «Σαν τραγουδιστές θα μας κρίνει η ιστορία, αλλά σαν άνθρωπο μπορούμε να τον κρίνουμε ήταν αληθινός», συνέχισε.

Ο Γιάννης Πάριος μέσα σε κλίμα συγκίνησης ερμήνευσε το τραγούδι, θέλοντας να τιμήσει τον αξέχαστο Βασίλη Καρρά. Στο τέλος του τραγουδιού, φώναξε «καλό παράδεισο» με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com