Νέα

Παντρεύτηκε ο βασιλιάς του Instagram Dan Bilzerian; Η φωτογραφία που έβαλε φωτιές

Τους πάντες μπέρδεψε ο Dan Bilzerian, ο περίφημος βασιλιάς του Instagram, o oποίος πόσταρε μια φωτογραφία που τον δείχνει… γαμπρό, υποστηρίζοντας ότι παντρεύτηκε.

Ποιος μπορεί να τον πιστέψει;

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Bilzerian (τακτικός επισκέπτης Μυκόνου), ντυμένος γαμπρός, με μια όμορφη κυρία με λαδί φόρεμα, που κρατά μια όμορφη ανθοδέσμη, να ανεβαίνουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας κάπου στη Γαλλική Ριβιέρα.

Στη λεζάντα δεν υπάρχει λέξη για γάμο, γράφει απλά «επιτέλους τα κατάφερα», αλλά υποτίθεται ότι η φωτογραφία μιλά από μόνη της. Μόνο η τοποθεσία της λήψης της είναι ταγκαρισμένη και πάλι σε ένα γενικότερο πλαίσιο: «Γαλλική Ριβιέρα».


Οσο για τα σχόλια; Ο καθένας είχε κάτι διαφορετικό να πει κάτω από τη φωτογραφία του γαμπρού Dan Bilzerian.

Aπό σχόλια του τύπου «επιτέλους φόρεσες παντελόνι;» (σ.σ.: συνήθως κυκλοφορεί με μαγιό) μέχρι άλλα που γράφουν απλώς «αποκλείεται», «ψέματα» και «δεν υπάρχει περίπτωση, αδερφέ».

Άλλοι χρήστες του Instagram έκαναν σχόλια όπως «δόξα τω Θεώ, λιγότερος ανταγωνισμός» και «συγχαρητήρια που πας σε γάμο».

Η πιο πιθανή θεωρία θέλει τον Bilzerian να παρίσταται στο γάμο κάποιου άλλου και να απολαμβάνει την ευκαιρία να τρολάρει θεαματικά τους 32,9 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

Αλλα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πάντως ότι όντως ο «βασιλιάς του Instagram» παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό και ότι αυτή ήταν, απλώς, η επιβεβαίωση.

Πάντως, στο προφίλ του στο Instagram, με εξαίρεση αυτή την τελευταία φωτογραφία του υποτιθέμενου γάμου, συνεχίζει στο ίδιο στιλ αναρτήσεων: Με πολλές γυναίκες γύρω του, να προκαλεί ασύστολα.

iefimerida.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com