Νέα

Άντζελα Γκερέκου: Ένας χρόνος χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο – Οι νέες ισορροπίες στη ζωή της

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που η φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου σίγησε για πάντα.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών έφυγε από τη ζωή ακριβώς έναν χρόνο πριν σε ηλικία 81 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του που μέσα από τα τραγούδια του ερωτεύτηκαν, έκλαψαν, γέλασαν, διασκέδασαν.

Σε εκείνες που ο θάνατός του στοίχισε περισσότερο είναι η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου υπήρξε σύζυγος του τραγουδιστή για 25 σχεδόν χρόνια και όπως ήταν λογικό η απώλεια αυτή έφερε αρκετές αλλαγές στη ζωή της, κρατώντας τον όμως πάντα ζωντανό στη μνήμη και την καρδιά της.

Πολλές φορές μάλιστα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αναπολεί στιγμές τους από το παρελθόν και μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες μέσα από τα social media.

Μάλιστα, στις 5 Αυγούστου, μερικές μόλις μέρες μετά τον θάνατό του, η Άντζελα Γκερέκου με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων γάμου που θα έκλειναν αν εκείνος ήταν στη ζωή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα δείχνοντας πως ο αγαπημένος της «πρίγκιπας» είναι πάντα στο μυαλό της. (Δες εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει τότε η Άντζελα Γκερέκου)

Δυο μήνες μετά, η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που αποτέλεσε και την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα υποκριτικά της καθήκοντα. Λίγες μάλιστα μέρες μετά την είδαμε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram στα γυρίσματα της ίδιας σειράς να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου.

Στην πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση όμως που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2021, η Άντζελα Γκερέκου αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετική με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Δεν θέλω να απαντήσω κάτι άλλο. Νομίζω πως όλοι αντιλαμβάνεστε… Ευχαριστώ πολύ» αρκέστηκε μόνο να πει. (Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα)

Βέβαια, λίγες μέρες μετά σε συνέντευξή της είχε αναφέρει «καταλαβαίνεις ότι δεν εύκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ακόμα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία κάποιου που σου γέμιζε και σου ζέσταινε τη ζωή» (διάβασε εδώ όσα είχε δηλώσει).

Εξίσου συγκινητικό όμως ήταν και το μήνυμα για τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε χωρίς εκείνον καθώς και μερικές ακόμα αναρτήσεις που ακολούθησαν. Εξίσου όμως συγκινητικό ήταν και το μήνυμά της για τα πρώτα γενέθλια που γιόρτασε χωρίς εκείνον.

«Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγάπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε την μέρα μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε. Κι εσύ είσαι πάντα εδώ» έγραφε στην ανάρτησή της.

Και στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη όμως η Άντζελα Γκερέκου φρόντισε να τιμήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο με μερικά πολύ τρυφερά λόγια χαρακτηρίζοντας τη ζωή μαζί του «ανεπανάληπτη».

«Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί.

Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος» είχε πει στη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον περασμένο Ιούνιο. (δες εδώ όλα όσα είχε πει η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο)

Στο τελευταίο δε επεισόδιο από τη “Γη της Ελιάς” η Άντζελα Γκερέκου κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με το πλάνο που την έδειχνε να σιγοτραγουδά το “Πριν χαθεί το όνειρό μας” του Τόλη Βοσκόπουλου με το βλέμμα της στραμμένο προς τον ουρανό.

Για την Άντζελα Γκερέκου ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της, ίσως το σημαντικότερο και γι’ αυτό παρότι έχει περάσει ένας χρόνος από τον θάνατό του, στη σκέψη του και μόνο συγκινείται, όπως συγκινημένη εμφανίστηκε και στο μνημόσυνο που τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com