Νέα

Παντρεύτηκαν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ -Με τρεις καλεσμένους, φόρεσε δύο νυφικά η JLo

Τι κι αν όλοι περίμεναν έναν φαντασμαγορικό γάμο. Το διάσημο ζευγάρι – το οποίος είχε ήδη ακυρώσει μια τέτοια τελετή το 2003 λόγω της δημοσιότητας – επέλεξε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με τον δικό του τρόπο. Ταπεινά, οικεία, σε μια πολύ σύντομη τελετή στο Λας Βέγκας.

Η 52χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση στο ενημερωτικό της δελτίο «On The Jlo», όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες για το γάμο τους που πραγματοποιήθηκε στο «Little White Wedding Chapel.

Η Τζένιφερ Λόπεζ με ένα αμάνικο νυφικό
«Ο καλύτερος γάμος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε»: Η ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ
«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι πανέμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή» έγραψε στην ανάρτησή της. «Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρι, που έκαναν όλοι το ίδιο ταξίδι στην πρωτεύουσα των γάμων. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι -χέρι και αγκαλιάζονταν. Μπροστά μας ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Βίκτορβιλ για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του – όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου».

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ευτυχισμένοι μετά το γάμο τους

Και συνεχίζει στην ανάρτησή της η Τζένιφερ Λόπεζ: «Με το ζόρι καταφέραμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι του γάμου μέχρι τα μεσάνυχτα. Ήταν πολύ ευγενικοί και έμειναν ανοιχτά για λίγα λεπτά, μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς χρησιμοποιούσε κάποτε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά εάν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Έλβις, αυτό θα κόστιζε έξτρα και ήταν ήδη για ύπνο)».

«Έτσι, με τους καλύτερους μάρτυρες που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ένα σακάκι από την ντουλάπα του Μπεν, διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλον τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Είχαν ακόμη και Bluetooth για να (σύντομη) πορεία κατά μήκος του διαδρόμου της εκκλησίας. Αλλά τελικά ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας που ονειρευτήκαμε εδώ και πολύ καιρό και που έγινε πραγματικότητα πολύ πολύ αργά».

Ο Μπεν Άφλεκ ντύθηκε στις τουαλέτες του παρεκκλησίου

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή, το μόνο πράγμα που έχει σημασία στον γάμο είναι ο ένας για τον άλλο και η υπόσχεση που δίνουμε να αγαπάμε, να φροντίζουμε, να κατανοούμε, να είμαστε υπομονετικοί, τρυφεροί και καλοί ο ένας για τον άλλον. Εμείς το είχαμε αυτό. Και πολλά άλλα. Η καλύτερη νύχτα της ζωής μας. Ευχαριστούμε το παρεκκλήσι του Μικρού Λευκού Γάμου που με άφησε να χρησιμοποιήσω μια αίθουσα για να αλλάξω, ενώ ο Μπεν άλλαζε στην τουαλέτα των ανδρών. Είχαν δίκιο όταν έλεγαν ‘το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη’. Είμαστε τόσο ευγνώμονες που την έχουμε σε αφθονία, μια νέα υπέροχη οικογένεια με πέντε καταπληκτικά παιδιά και μια ζωή που ποτέ δεν είχαμε περισσότερους λόγους να περιμένουμε με ανυπομονησία. Εάν περιμένεις, ίσως βρεις την καλύτερη στιγμή της ζωής σου σε ένα drive through στο Λας Βέγκας στις 12:30 το πρωί, με τα παιδιά σου και αυτόν με τον οποίο θα περάσεις για πάντα μαζί. Η αγάπη είναι ένα σπουδαίο πράγμα, ίσως το καλύτερο από όλα – και αξίζει να περιμένεις».

Η κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ Εμμε, στο γάμο της μητέρας της
Η ανάρτηση περιλάμβανε και ένα βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ να ετοιμάζεται για το γάμο τους μέσα στο ροζ μπάνιο του παρεκκλησίου. «Και αυτός ήταν ο χώρος που άλλαξα στο γάμο μου!» έγραψε ο ηθοποιός που εικονίζεται να φορά ένα λευκό κοστούμι ενώ κρατά την κάμερα.

Τα δύο νυφικά της Τζένιφερ Λόπεζ
Όσο για την Τζένιφερ Λόπεζ, επέλεξε για την μεγάλη μέρα δύο νυφικά, ένα από μια παλιά ταινία και ένα δαντελένιο Zuhair Murad.

Μιλώντας με τον κομμωτή της Κρις Άπλετον ,την ώρα που ετοιμαζόταν για το γάμο, η Τζένιφερ Λόπεζ είπε πως είναι «τόσο ενθουσιασμένη» ενώ αναφερόμενη στο νυφικό που φόρεσε εκείνη την ώρα, εξήγησε: «Είχα αυτό το φόρεμα για τόσα χρόνια και απλά το φύλαγα και το φύλαγα και το φύλαγα και το φύλαγα και τώρα το φοράω την ημέρα του γάμου μου».

Το φόρεμα από παλιά ταινία
Πέρα όμως από το αμάνικο νυφικό από μια παλιά ταινία στην οποία είχε παίξει, η τραγουδίστρια φόρεσε και κάτι πιο λαμπερό. Ένα νυφικό του οίκου Zuhair Murad, με μακριά μανίκια και λεπτομέρεια off-the-shoulder και ντεκολτέ. Είχε κορσέ μπούστο και μακριά ουρά, μαζί με ένα πέπλο που διέθετε δαντελένιο τελείωμα.

Το δεύτερο νυφικό της ΤΖένιφερ Λόπεζ
Το ζευγάρι που είναι γνωστό ως «Μπένιφερ», έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο και αντάλλαξε όρκους σε μια «σούπερ μικρή» τελετή. Κι όπως φαίνεται από την καταγραφή στα αρχεία της κομητείας Κλαρκ, η Τζένιφερ Λόπεζ προτίθεται να πάρει το επώνυμο του συζύγου της.

Το νυφικό του οίκου Zuhair Muhad, σύμφωνα με την Daily Mail
Η είδηση του γάμου τους είχε κυκλοφορήσει λίγες ώρες νωρίτερα, με το TMZ να αναφέρει την Κυριακή το πρωί πως η άδεια του γάμου τους βγήκε το Σάββατο και τα νόμιμα ονόματά τους, Μπέντζαμιν Γκέζα Άφλεκ και Τζένιφερ Λιν Λόπεζ. Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα «Πράγματι παντρεύτηκαν και η άδεια είναι ένα σημάδι πως είναι πλέον αντρόγυνο».

Ένας «σούπερ μικρός γάμος» – Παρουσία της μητέρας της και των παιδιών της
Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο γάμος ήταν «σούπερ μικρός» και παραβρέθηκαν τα παιδιά και η μητέρα της Τζένιφερ Λόπεζ. «Ήταν σούπερ, σούπερ μικρός. Η μαμά και τα παιδιά της Τζένιφερ ήταν εκεί. Απλά ήθελαν να παντρευτούν και το έκαναν» δήλωσε πηγή στο περιοδικό.

Η είδηση του γάμου έρχεται ακριβώς μία εβδομάδα πριν τα 53α γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ και έναν μήνα πριν τα γενέθλια του Μπεν Άφλεκ, ο οποίος θα γίνει 50. «Και οι δύο νιώθουν τόσο άνετα όταν είναι μαζί και κάνουν ο ένας τον άλλον τόσο ευτυχισμένο, οπότε δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο» δήλωσε μια πηγή στο US Weekly χθες. «Και οι δύο σκέφτηκαν ότι ήταν ένας διασκεδαστικός και χαλαρός τρόπος για να παντρευτούν».

Ίσως βέβαια, το διάσημο ζευγάρι επέλεξε «σκόπιμα» να κλεφτεί στο Λας Βέγκας γιατί αν θυμηθεί κανείς, το 2003 ακύρωσαν τον πολυτελή γάμο τους στη Σάντα Μπάρμπαρα (με 400 καλεσμένους) λίγες μόλις ημέρες πριν από την τελετή. Τότε το ζευγάρι είχε δηλώσει: «Λόγω της υπερβολικής προσοχής από τα ΜΜΕ για το γάμο μας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την ημερομηνία. Όταν βρεθήκαμε να εξετάζουμε σοβαρά το ενδεχόμενο να προσλάβουμε τρεις «νύφες – δολώματα» σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

iefimerida.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com