Νέα

Άγριες Μέλισσες, όλες οι ανατροπές των τελευταίων επεισοδίων

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με το θάνατο του Γιώργη Σταμίρη…Το έχει όλες τις ανατρεπτικές εξελίξεις μέχρι το φινάλε της σειράς που μας κράτησε συντροφιά για 3 ολόκληρες σεζόν.

Η Ελένη φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τη βοήθεια του Δούκα, ο οποίος αμέσως μετά δολοφονείται από τον Ακύλα. Ο Μελέτης γίνεται ο τιμωρός του ανθρώπου που έσπειρε τον τρόμο στο Διαφάνι και έκοψε το νήμα της ζωής του πολυαγαπημένου θείου του. Κι ο ίδιος, όμως, θα πληρώσει το τίμημα για όλα τα εγκλήματα που έκανε και μάλιστα με την ίδια του τη ζωή. Η τελική αναμέτρηση έφτασε και αυτοί οι τρεις ήρωες δεν είναι οι μόνοι που θα πέσουν νεκροί…

Τα 4 τελευταία επεισόδια της σειράς του Ant1

Η Ζωή είναι αποφασισμένη να σώσει την αδελφή της από τα χέρια του Ακύλα, γι’ αυτό και όχι μόνο δέχεται την πρότασή του αλλά περιμένει με αγωνία τις οδηγίες του, προκειμένου να του δώσει τα χρήματα. Η Κορίνα όμως και ο Λευτέρης, που ξέρουν καλά τι είναι ικανός να κάνει ο πατέρας τους, ανησυχούν κι έτσι αναζητούν βοήθεια για τη μητέρα τους. Ακόμη και ο Ντούνιας, ο οποίος συνδέσει τη ζωή και τη δράση του με τον Ακύλα, τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκεται απέναντί του. Βλέποντας ότι η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Την ίδια ώρα, ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει, ενώ η Μυρσίνη, παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας, θέλει να γνωρίσει το παιδί που γέννησε η κοπέλα που είχε βιάσει ο γιος της. Είναι εγγόνι της και νιώθει την ανάγκη να του προσφέρει την αγάπη που δεν του έδωσε εκείνος. Τελικά, ο Ντούνιας από σύμμαχος του Ακύλα γίνεται εχθρός του, αντιδρώντας στην παράνοιά του. Κι αφού καταφέρνει να ελευθερώσει την Αιμιλία, κρατά όμηρο τον ίδιο, προκειμένου να γλιτώσουν απ’ τους άντρες του.

Ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος, που παρακολουθούσαν στενά τις κινήσεις του Ντούνια και γνωρίζουν πως πια κρατά όμηρο τον Ακύλα, τους ακολουθούν μέσα στο δάσος.. και η νύχτα βάφεται με αίμα. Ο Ντούνιας αφήνει την τελευταία πνοή στη μοναδική μάχη της ζωής του που δεν ήταν με το μέρος του ισχυρού.

Το επόμενο πρωί, όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους. Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Τα γεγονότα, όμως, θα τις προλάβουν. Η Ελένη με τον Δούκα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα με μια νέα πνοή ζωής κι ένα θάνατο. Την Ελένη την πιάνουν οι πόνοι της γέννας και δεν υπάρχει κανένας δικός της δίπλα της. Έτσι, ο Δούκας αναλαμβάνει να τη βοηθήσει να φέρει στον κόσμο… τον εγγονό του αδελφού του, του Μιλτιάδη. Άλλωστε, μέσα του πάντα τον βασάνιζαν οι τύψεις για το θάνατο του αδελφού του αλλά και του ανιψιού του, του Γιάννου… Τώρα, του δίνεται η ευκαιρία να «εξιλεωθεί», αν και ξέρει πως αυτό μόνο δεν αρκεί…

Την ώρα που η Ελένη ζει την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής της, ο Δούκας αφήνει την τελευταία του πνοή μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχεται από τον Ακύλα. Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί κι όταν τελικά τη βρίσκει έρχεται αντιμέτωπος με τη χαρά και το δράμα. Το παιδί του, αλλά και το νεκρό θείο του… Η Μυρσίνη, που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι, συνεχίζει να παλεύει με τις σκέψεις της. Μετά από όσα αποκαλύφθηκαν πρέπει να επιλέξει τι ήταν, τελικά, ο γιος της, ο Σέργιος… θύμα ή θύτης;

Η είδηση της δολοφονίας του Δούκα από τον Ακύλα τους έχει συγκλονίσει όλους, μα περισσότερο τον Μελέτη και τη Μυρσίνη. Εκείνη δεν αντέχει να διαχειριστεί και την απώλεια του άντρα που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή της. Στο μυαλό της έρχονται όλα τα λάθη που έκανε τόσα χρόνια και σιγά σιγά οδηγείται στην τρέλα… Δεν θυμίζει σε τίποτα την «αρχόντισσα του κάμπου». Και στον Μελέτη, όμως, η απώλεια του Δούκα δρα καταλυτικά… Ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής του, εκείνος που τον μεγάλωσε και δεν τον απέρριψε ποτέ.

Ο θάνατός του σηματοδοτεί μια νέα εποχή και για τον Μελέτη, αφού δεν σκοπεύει να αφήσει ατιμώρητο τον άνθρωπο που του έκοψε το νήμα της ζωής. Ο Ακύλας θα πεθάνει από τα δικά του χέρια, όποιο κι αν είναι το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει. Πριν από αυτό όμως, έχει να κλείσει έναν ακόμη λογαριασμό, με την Πηνελόπη, τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του. Ο Μελέτης της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Γραμματικού και της ζητά να φύγει μακριά και να φτιάξει τη ζωή της.

Αμέσως μετά, έρχεται η αναμέτρηση με τον Ακύλα, ο οποίος, γνωρίζοντας ότι είναι στριμωγμένος από παντού, ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη. Η συνάντησή του με τον Μελέτη θα αποδειχθεί μοιραία. Με περισσό θράσος ο Ακύλας του λέει συλλυπητήρια για το θείο του, τονίζοντάς του πως αν είχε κάνει όσα του έλεγαν δεν θα είχε χάσει τη ζωή του. Ο Μελέτης, που βράζει από θυμό, αποφασίζει να βάλει μια για πάντα τέλος στη σκοτεινή δράση του Ακύλα, σκοτώνοντάς τον με το χειρότερο τρόπο. Μετά από αυτή την εξέλιξη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή.

Ο Λάμπρος, που πια ξέρει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του αδελφού του, επισκέπτεται τον Μελέτη στη φυλακή και τον ρωτά γιατί το έκανε αυτό. Όπως θα ανακαλύψει όμως, απέναντί του δεν έχει πια τον άνθρωπο που γνώριζε τόσα χρόνια. Ο Μελέτης έχει μετανιώσει για όσα έχει κάνει στο παρελθόν κι όχι μόνο το παραδέχεται αλλά του ζητά και συγγνώμη. Και η συγγνώμη του είναι αληθινή, γεγονός που αναγνωρίζει ο Λάμπρος, Δυστυχώς όμως για εκείνον, είναι πλέον αργά. Αυτή τη φορά δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσει για τα λάθη του, αφού η απόφαση του δικαστηρίου οδηγεί τον Μελέτη στο εκτελεστικό απόσπασμα…

allyou.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com