Νέα

Ρομέο Μπέκαμ: Είναι πλέον 18 και ποζάρει για το πρώτο του εξώφυλλο

Το πρώτο του εξώφυλλο στο τεύχος Generation Issue της L’Uomo Vogue έχει πλέον ο 18χρονος Ρομέο Μπέκαμ ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον φακό των Mert Alas και Marcus Piggott, για ένα από τα συνολικά τέσσερα εξώφυλλα του νέου τεύχους.

Τα περισσότερα σχόλια συμφωνούν για την εντυπωσιακή ομοιότητα με τη μητέρα του, Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς και για το πλατινέ χρώμα στα μαλλιά του, που είχε τολμήσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στις αρχές του 2000.

«Κατενθουσιασμένος με το πρώτο μου εξώφυλλο για την L’Uomo Vogue» έγραψε ο ίδιος στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές από τις λήψεις της φωτογράφισης. «Απίστευτος!», σχολίασε η Νίκολα Πέλτζ, αρραβωνιαστικιά του μεγαλύτερου αδερφού του, Μπρούκλιν Μπέκαμ. «Τόσο περήφανος για σένα. Πόσο καταπληκτικό εξώφυλλο για τη L’Uomo Vogue» 

έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τον γιο του.


Η καριέρα του Ρομέο Μπέκαμ στο μόντελινγκ έχει ξεκινήσει σε ηλικία μόλις 10 ετών το 2013 όταν έγινε το πρόσωπο της καλοκαιρινής συλλογής της Burberry, ενώ τον επόμενο χρόνο συνέχισε τη συνεργασία του με τον διάσημο οίκο μόδας, όταν πρωταγωνίστησε στο βίντεο της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com