Νέα

Survivor 2022: Μεγάλο «μπαμ» και αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς, με μπηχτές και συναισθήματα

Με μία μεγάλη έκπληξη και μία ολοκληρώνεται η εβδομάδα στο Survivor 2022.

Και αυτό διότι η διαδικασία αποχώρησης επιφύλασσε ένα αρκετά απρόσμενο αποτέλεσμα.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι συναντήθηκαν για μια ακόμα φορά στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να μάθουν εκείνον ή εκείνη επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Ο… πρωτάρης Γιώργος Ταλάντσεβ, στην παρθενική του υποψηφιότητα για αποχώρηση, κλήθηκε να δείξει αν… αντέχει τον ανταγωνισμό απέναντι από δύο αποδεδειγμένα δυνατούς παίκτες που έχουν κοινό, τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, που ήταν οι άλλοι δύο υποψήφιοι.

Survivor 2022: «Μαλλιά κουβάρια» Μαρτίκας και Βρισηίδα -«Εκλεισε η πόρτα που είχα ανοιχτή για σένα»
Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι αντάλλαξε βαριές κουβέντες, λίγο πριν τη διαδικασία αποχώρησης, αν και αργότερα η κατάσταση μεταξύ τους «γλύκανε» και πάλι.

«Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα, πραγματικά», εξομολογήθηκε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του Survivor 2022.

«Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου έλεγε, “σε θέλω πολύ και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, είμαι στεναχωρημένος με όλο αυτό που έγινε και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ”, στο συμβούλιο του είπα πως είμαι ανοιχτή αν θέλει να με ξαναδιεκδικήσει και να φτιάξουμε και πάλι αυτό το όμορφο που είχαμε. Μετά από πάρα πολλή ώρα, όμως, είπε πως δεν τον νοιάζει αν θα φύγω από το παιχνίδι. Δεν σε νοιάζει; Εντάξει, αγάπη μου! Έκλεισε η πόρτα που είχα ανοικτή να με διεκδικήσεις. Πρώτα απ’ όλα και μόνο που λες ότι δεν σε νοιάζει, εγώ δεν θα φύγω αλλά θα φύγεις εσύ! Ορίστε! Τώρα πας να μου ρίξεις χυλόπιτα και θα σου γυρίσει πίσω. Τι πάει να πει πως δεν σε νοιάζει;» δήλωσε, με τη σειρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον… πρώην.

Survivor 2022: Η έκπληξη έγινε, το αουτσάιντερ τα κατάφερε
Ακολούθησε, λοιπόν, το Συμβούλιο του Νησιού, όπου για έναν εκ των τριών αυτή θα ήταν η τελευταία μέρα στον Αγιο Δομίνικο…

Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος στο Survivor 2022 έφτασε και εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του κοινού ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου!

Ετσι, για ακόμη μία φορά, ο Μαρτίκας αποδείχθηκε «εφτάψυχος», ενώ από τη μεριά του ο «Τάλα» έδειξε ότι έχει κι εκείνος απ’ τη μεριά του δυνατό «ρεύμα», με την αποχώρηση της Βρισηίδας -μιας εκ των πλέον δυνατών παικτών του ριάλιτι- να είναι αν μη τι άλλο μεγάλη έκπληξη.«Νιώθω περίεργα! Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ οπότε όλα καλά», τόνισε με δάκρυα στα μάτια το μοντέλο, την ώρα που η Ασημίνα δεν άντεξε την αποχώρηση και ξέσπασε σε κλάματα.

iefimerida.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com