Νέα

Σοφία Αλιμπέρτη: “Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο γιατί εκτός από παιδιά μου χάρισε και μία πατρίδα”

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Σοφία Αλιμπέρτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε την Αθήνα.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε ανοιχτά για τη ζωή στην Πάρο και την εκεί καθημερινότητά της ενώ σημείωσε πως έρχεται στην Αθήνα μόνο για τα γυρίσματα της εκπομπής της, “Ζήσε Αλλιώς”. Η παρουσιάστρια δε δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Πάριο, και στην πατρίδα που όπως χαρακτηριστικά λέει, της χάρισε.

“Μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής αποχής είχα αρχίσει να νιώθω την επιθυμία να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια. Μας έχει επηρεάσει ακόμη, ειδικά εμένα που ήμουν στην Πάρο μόνη μου τους χειμώνες. Οπότε μου έλειψε αυτό. Η Φαίη Σκορδά “φταίει” γιατί η συνέντευξή μας ήταν η αρχή για να με “τσιγκλήσει” να επιστρέψω. Τώρα εισπράττω την αγάπη του κοινού, μετά από 14 χρόνια απουσίας. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος. Δεν το ήξερα.”

thetoc.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com