Νέα

Survivor spoiler: Τελειώνουν από το Survivor 5 ΚΑΙ ο Σπύρος Μαρτίκας ΚΑΙ η Βρισηίδα Ανδριώτου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το Survivor 5 καθώς το ριάλιτι αρχίζει να μπαίνει και στην τελεική του ευθεία.

Περίπου ένας μήνας έμεινε για το φινάλε, αφού στα τέλη του Ιουνίου θεωρείται δεδομένο ότι οι παίκτες που θα έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα. Τι απομένει να δούμε λοιπόν τις επόμενες μέρες; Το Survivor 5 να γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Μάλιστα αυτά δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και την εβδομάδα που έρχεται και από το επεισόδιο της Κυριακής (29/05), γι’ αυτό και περιμένουμε το trailer του επεισοδίου από τον ΣΚΑΙ πως και πως.

Επόμενο βήμα του Ατζούν να βγάλει από το ριάλιτι τους παίκτες που είναι αδύναμους αγωνιστικά και σ’ αυτούς, στην φάση που έχουμε φτάσει, ανήκουν οι Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου. Άλλωστε την αποκάλυψη αυτή θα την κάνει και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, στις δηλώσεις που θα προβληθούν σήμερα στο Love It του ΣΚΑΙ, τονίζοντας πως οι δύο αυτοί παίκτες θα είναι από τους επόμενους που θα αποχωρήσουν!

Survivor spoiler 27/05: Τελειώνουν από το Survivor 5 ΚΑΙ ο Σπύρος Μαρτίκας ΚΑΙ η Βρισηίδα Ανδριώτου!

Ο Τούρκος είναι γάτος και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου και Νίκος Γιάννης πρέπει να φύγουν ώστε να μείνουν οι αγωνιστικά πολύ δυνατοί παίκτες για το μεγάλο φινάλε. Και πιστέψτε μας αυτοί θα είναι οι επόμενοι τρεις που θα αποχωρήσουν, με την Βρισηίδα πιθανότατα να ανοίγει τον χορό από την επόμενη εβδομάδα.

Και επειδή πιστεύετε πως λέμε ότι να ναι, εδώ θα είμαστε και θα μας θυμηθείτε. Τελειώνει σιγά σιγά το Survivor 5 και ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τους παίκτες που θα φτάσουν μέχρι τέλους! Εδώ ολόκληρο Τριντάφυλλο κατάφερε να βγάλει πέρσι εκτός ριάλιτι, μόλις αυτό έγινε αγωνιστικό, σε Μαρτίκα, Ανδριώτου και Γιάννη θα κολλήσει;

Athensmagazine.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com