Νέα

The Voice: Η γνωστή Λαρισαία που… κόπηκε και η «ηχητική οικονομία» της Έλενας

Στο πέμπτο Blind Audition του «The Voice of Greece», την Κυριακή το βράδυ στον ΣΚΑΪ οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς συνέχισαν την αναζήτηση της καλύτερης φωνής και διεκδίκησαν με πάθος και φαντασία όσους άξιζαν την πρόκριση.

Ένας φοιτητής διδακτορικού στην ηθική της οικονομίας έβαλε σε σκέψεις τους coaches,  μία γιατρός που θέλει να γίνει νευρολόγος διέθετε το πιο τραγουδιστικό επίθετο, ενώ μια παρουσιάστρια δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είπε να δοκιμάσει την τύχη του και στη μουσική μιας και επαγγελματικά κάνει ήδη στο διδακτορικό του στην «ηθική της οικονομίας».

Με τη φωνή του, έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν με τον ίδιο να επιλέγει τελικά την ομάδα της Έλενας, η οποία παράκουσε τι σπουδάζει ο διαγωνιζόμενος και άρχισε να ρωτάει «τι είναι ρε παιδιά η ηχητική οικονομία;» με τον Σάκη να τη διορθώνει και να της λέει «ηθική οικονομία». «Είπα κι εγώ ρε παιδιά τι είναι αυτό;», απάντησε και άρχισε να σταυροκοπιέται!

Τους κριτές ενθουσίασε και η 19χρονη Λυδία Γιάνναρη από την Χαλκίδα, η οποία τραγούδησε το Stay της Rihanna.

Συγκεκριμένα γύρισαν ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και στο τέλος η Έλενα Παπαρίζου και ξεκίνησε μια “σκληρή μάχη” ανάμεσα στην Παπαρίζου και τον Μουζουράκη, με τον γνωστό τραγουδιστή να ανεβαίνει στην σκηνή, να τραγουδάει στην παίκτρια και να της υπόσχεται πως θα της γράψει και ένα ελληνικό τραγούδι.

Όμως, η νεαρή Λυδία τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει την Έλενα Παπαρίζου, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης ξέχασε το όνομά της και την ρώτησε πως την λένε, προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση στο πλατό.

Μια διαγωνιζόμενη που κατάφερε να κάνει τους κριτές να ασχοληθούν περισσότερο με το επώνυμό της παρά με το “Highway to Hell” που ερμήνευσε ήταν η Έλενα Τραγουδάρα.

Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου την διεκδίκησαν με την τραγουδίστρια του «My Number 1» να βγαίνει νικήτρια.

Υπήρξαν όμως και φωνές που δεν έκαναν τους κριτές να γυρίσουν. Μια εξ αυτών άνηκε και στην Βίκυ Νάσιου από τη Λάρισα, την επί σειρά ετών παρουσιάστρια και τραγουδίστρια. Παρά την προσπάθεια της καμιά καρέκλα δεν γύρισε και το… όνειρο για την 38χρονη παρουσιάστρια ολοκληρώθηκε σύντομα στο The Voice.

Την μεγάλη εξικοίωση με την κάμερα δεν θα μπορούσε να μην παρατηρήσει αμέσως ο Γιώργος Λιανός με την γοητευτική διαγωνιζόμενη να του γνωστοποιεί πως είναι επί σειρά ετών παρουσιάστρια στο Astra TV της βόρειας Ελλάδας.

«Ασχολήθηκα με άλλα πράγματα που με γέμιζαν πιο πολύ και βέβαια, καθώς είχα να μεγαλώσω ένα παιδί, ήταν πιο δύσκολο το να τρέχω για να σπουδάσω όταν μπορούσα να δουλεύω και να έχω τα πάντα για την οικογένεια μου κάνοντας κάτι που αγαπάω πάρα πολύ» τόνισε, μέσα σε όλα, στο εισαγωγικό της σημείωμα. «Σαν τραγουδίστρια έχω δουλέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη και από Γιάννενα μέχρι Κάρπαθο. Είμαι παρουσιάστρια δέκα χρόνια στο Astra TV και στο Tsitsipas Live στο Θεσσαλικό κανάλι».

Από το πέμπτο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Άννα Σμυρλόγλου, Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δέσποινα Κατσιαδράμη, Βάσια Πανάρετου, Εβίτα Θεοδωροπούλου, Λυδία Γιάνναρη, Σταύρος Καλαϊτζίδης, Νίκος Βίνος, Έλενα Τραγουδάρα.

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21:00.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com