Νέα

Survivor spoiler 23/05: Κλάματα στο συμβούλιο! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το Survivor 5, που τόσο απασχόλησε για αρκετά ακραία σκηνικά, τα οποία συνέβησαν υπό την… ευλογία της παραγωγής, φτάνει σιγά σιγά προς το δικό του φινάλε, αν και η αλήθεια είναι πως έχουμε μια ιδέα για το προς τα πού οδεύει το έπαθλο, ακολουθώντας το παράδειγμα των προηγούμενων κύκλων.

Παρά το γεγονός αυτό, βέβαια, οι ένδεκα παίκτες που έχουν απομείνει, θα συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι το τέλος, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι την τελική φάση του Γαλατσίου, όπου το κοινό θα τους δείξει την υποστήριξή του και θα τους επιβεβαιώσει, ότι η παραμονή τους για τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν άδικος κόπος.

Οι παίκτες σκέφτονται όλα αυτά, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουν πώς θα καταφέρνουν, βδομάδα με τη βδομάδα, να ολοκληρώσουν επιτυχημένα αυτή την πολύ μεγάλη διαδρομή, με ορισμένους εξ αυτών να παραμένουν από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης και να κλείνουν στο νησί πέντε μήνες, με αναμνήσεις που δεν πρόκειται να ξεχάσουν και έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό.

Survivor spoiler: Αυτοί οι παίκτες θα τεθούν στην κρίση του κοινού

Για αυτή την εβδομάδα, οι ίντριγκες φυσικά συνεχίζονται κι ένα δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έρχεται να βάλει ακόμη μεγαλύτερη «φωτιά», αφού μετά το τέλος του θα ακολουθήσει ένα συμβούλιο, το οποίο θα έχει αρκετούς παίκτες προς αποχώρηση, σε ένα ποσοστό σημαντικό εξ όσων έχουν μείνει ακόμη στο παιχνίδι.

Ποιοι, όμως, θα ακολουθήσουν τον Σπύρο Μαρτίκα, που πρώτος βρέθηκε υποψήφιος; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η μπλε ομάδα χάνει και το αποτέλεσμα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να βρει υποψήφιοος από την κάλπη. Μαζί του, όμως, θα βρεθεί στον τάκο από ατομική ασυλία η Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ στην κόκκινη ομάδα θα επιλεγεί ο Στάθης Σχίζας.

Athensmagazine.gr

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close