Νέα

Ιωάννα Σαρρή: Το κορίτσι που «έκλεψε» την καρδιά του Γιώργου Σαμπάνη – Το GNTM και το modelling

Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ερωτευμένος! Οι φήμες θέλουν τον δημοφιλή τραγουδιστή να βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο διάστημα με το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο GNTM.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες η εκπομπή «Happy Day» είχε εξασφαλίσει τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους από το ταξίδι που έκαναν για την Πάρο. Όπως είπε ο άνθρωπος που βρέθηκε κοντά στο ζευγάρι στο πλοίο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο τραγουδιστής με το μοντέλο ήταν full in love και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους!

Η μελαχρινή καλλονή ήταν μία από τις παίκτριες που είχαν κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη audition και είχε ενθουσιάσει τους κριτές. Ωστόσο, η Ιωάννα Σαρρή έφυγε αρκετά νωρίς από το σπίτι του reality μόδας.

«Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του… Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες, με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλά και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα…» είχε γράψει όταν αποχώρησε από το GNTM.

Η Ιωάννα Σαρρή είναι 25 ετών, έχει σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία και ασχολείται με το στίβο. Ανέκαθεν όλοι της έλεγαν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά δεν της το επέτρεπαν οι γονείς της.

Όταν ήταν 17 ετών την έγραψαν σε πρακτορείο και από τότε έχει κάνει φωτογραφίσεις, πασαρέλα, βίντεοκλιπ και διαφημιστικά. Μάλιστα και μετά τη συμμετοχή της στο GNTM η καριέρα της εκτοξεύθηκε και πλέον κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας.

Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια όταν ήταν ακόμη στο GNTM, η μελαχρινή καλλονή βρισκόταν σε σχέση με τον νεαρό Γιάννη Ζαγκλή. Το ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτά του και έκανε συχνά κοινές εμφανίσεις μαζί, ενώ ανέβαζαν και φωτογραφίες στα social media. Οι δυο τους χώρισαν αθόρυβα πριν κάποιο διάστημα…

Πριν μερικές μέρες, το όμορφο μοντέλο είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης. Μάλιστα εκείνη την ημέρα ήταν και τα γενέθλια του τραγουδιστή, στα οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του!

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή βρίσκονται ακόμη στην αρχή της σχέσης τους, την οποία και θέλουν να προφυλάξουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλει να απασχολεί τα μέσα μόνο με τα επαγγελματικά του. Βέβαια ο έρωτας δεν κρύβεται…

Φωτογραφίες: NDP, Instagram – tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com