Νέα

Survivor: Χαμός στην ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο -«Έχει πληρώσει για ψήφους, το ξέρουν όλοι»

Πανικός επικράτησε -για άλλη μία φορά- στο Συμβούλιο του Νησιού για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας, στο Survivor 2022.

Μετά τη δυσάρεστη έκπληξη της ξαφνικής -αναγκαστικής- αποχώρησης της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, λόγω προβλήματος υγείας, οι παίκτες των δύο ομάδων «ανακατεύτηκαν» εκ νέου για να προκύψουν νέες συνθέσεις.

Στο πρώτο αγώνα ασυλίας, οι -νέοι- Μπλε επικράτησαν, με συνέπεια οι Κόκκινοι να οδηγηθούν στην κάλπη.

Εκεί, η πλειοψηφία της Κόκκινης ομάδας υπέδειξε -για πολλοστή φορά- τον Σπύρο Μαρτίκα για υποψήφιο προς αποχώρηση, ο πρώτος γι’ αυτή την εβδομάδα.

Την ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Survivor 2022: «Ο Σπύρος έχει πληρώσει για να τον ψηφίζουν», λέει ο Τάκης
Ωστόσο, εν μέσω έντασης και αψιμαχιών, ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε που ο Σπύρος ήταν πρώτος υποψήφιος γιατί θεωρεί ότι θα έχει περισσότερο χρόνο να πείσει τον κόσμο για να παραμείνει, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ότι έχει πληρώσει έξω για να τον ψηφίζουν.

«Δεν μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω κι όλοι ξέρουν τι γίνεται με τα πληρωμένα sms για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχουν φύγει τόσοι εις βάρος του για να ζει εδώ παρασιτικά και σαν κιφήνας. Δεν ξέρω πως θα καθαρίσει ο τόπος, αν φύγω. Είμαι ο μόνος που έχω πει για κάθαρση κι έχω πει αλήθειες στον κόσμο και θέλουν να με πετάξουν έξω», δήλωσε.

iefimerida.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com