Νέα

Με γεμάτες τσέπες έφυγε ο Απόστολος Ρουβάς από το Survivor – Τα χρήματα που πήρε

Με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό επιστρέφει στην Ελλάδα ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο τους τελευταίες πέντε μήνες.
Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν πέντε μήνες η παρουσία του Απόστολου Ρουβά στο φετινό Survivor, καθώς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομόνικο μετά την ψηφοφορία του κοινού.
Η ανακοίνωση του ονόματός του από τον Γιώργο Λιανό έφερε “παγωμάρα” σε μπλε και κόκκινους, συγκίνηση στους συμπαίκτες του, αλλά και ανακούφιση στους φίλους του Άρη Σοϊλέδη που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του στο στίβο μάχης, ο Απόστολος Ρουβάς είχε και έναν άσχημο τραυματισμό, ο οποίος τρόμαξε τους πάντες. Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Κόκκινων χτύπησε το κεφάλι και έπεσε με δύναμη στο έδαφος γεγονός που πάγωσε συμπαίκτες και αντιπάλους.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Απόστολο Ρουβά ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς πάντως δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ καλά. Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Μπορεί στη ζωή μου να μην έχω δει καθόλου Survivor, αλλά θα γίνω φανατικός”.
Survivor: Πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο Απόστολος Ρουβάς
Ο Απόστολος Ρουβάς μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από το πρώτο του κιόλας επεισόδιο και συγκεκριμένα από τις 26 Δεκεμβρίου
Κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο σχεδόν 20 εβδομάδες, λαμβάνοντας 3.500 ευρώ ανά εβδομάδα.
Έτσι, ο Απόστολος Ρουβάς, επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 70.000 ευρώ.

Ποιος είναι ο Απόστολος Ρουβάς
O Απόστολος Ρουβάς αδερφός του γνωστού τραγουδιστή είναι μάγειρας και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ως σεφ στο “Πάμε Δανάη”.
Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα.
Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας. Στην Αθήνα μετακόμισε πριν από περίπου 8 χρόνια.
live-sports365.com
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com