Νέα

Ηλίας Βρεττός | Η αποκάλυψη για τη νέα του σχέση και η δύσκολη περίοδος που πέρασε!

Τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πολύ καιρό παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Όποιος έχει καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Εγώ επειδή έχω καεί πολλές φορές στη ζωή μου με τα προσωπικά μου μπροστά σε μία κάμερα πλέον φοβάμαι πάρα πολύ να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Είμαι ήρεμος και έχω υγεία και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου. Τώρα κάτι παραπάνω δεν θα ήθελα να μοιραστώ δημόσια γιατί αυτό αφορά εμένα και τον άνθρωπο που είναι μαζί μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη δύσκολη περίοδο που βίωσε και ξεπέρασε ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε: «Εγώ αισθάνθηκα αυτό που υπάρχει και είναι ανώτερο από εμάς. Έζησα το Θείο άγγιγμα, το αισθάνθηκα. Ήμουν σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, με όλες τις πιθανότητες να είναι κατά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ, όρθιος και είμαι καλά. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την προσωπική μου δύναμη».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

tralala.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com