Νέα

Eurovision 2022: Ελλάδα: Εντυπωσίασε η Αμάντα Γεωργιάδη με το Die Together και κέρδισε το κοινό

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη σκηνή του Τορίνο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Πρόκειται για μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Στο πρώτο ρεφρέν του τραγουδιού, η κάμερα απομακρύνεται και τα πλάνα συνεχίζουν να βρίσκονται πάνω στην Αμάντα η οποία σηκώνεται στο μεταξύ από την καρέκλα της κοιτώντας κατάματα την κάμερα.

Το χρώμα που επικρατεί στη σκηνή είναι το μπλε ενώ στο δεύτερο κουπλέ η κάμερα δείχνει το αριστερό μέρος της σκηνής. Σε όλη τη σκηνή είναι παρατημένες καρέκλες που μοιάζουν σαν να βυθίζονται.

Στα αριστερά βλέπουμε τις φιγούρες ενός ζευγαριού που χορεύει, όμως η Αμάντα συνεχίζει να βρίσκεται μόνη στη σκηνή Η ερμηνεύτρια γονατίζει για λίγο και βλέπουμε ένα πανοραμικό πλάνο με τις καρέκλες.

Στο δεύτερο ρεφρέν η Αμάντα βάζει τα δυνατά της ερμηνευτικά και συγχρόνως κουνάει το αριστερό της χέρι σαν να θέλει να δώσει τον χτύπο της καρδιάς της ενώ λευκές δέσμες από φως “λούζουν” τη σκηνή. Το τραγούδι τελειώνει με το ίδιο πλάνο με το οποίο ξεκίνησε.

Τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

 

gossip-tv.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com