Νέα

Γαρμπή – Σχοινάς γιορτάζουν 25 χρόνια μαζί – Το βίντεο με την τολμηρή πρόταση γάμου

Είναι από τα σκηνικά που έχουν μείνει χαραγμένα στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την on air πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πριν από 26 χρόνια, έγινε η πρώτη τηλεοπτική πρόταση γάμου στην Ελλάδα, με τον Διονύση Σχοινά να ξαφνιάζει την Καίτη Γαρμπή, αλλά και την Ρούλα Κορομηλά.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ρούλας, Καίτη και Διονύσης πήγαν να υποδεχθούν το 1997 και έφυγαν με βέρες! Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Η Καίτη έμεινε άφωνη και -σαστισμένη και εμφανώς συγκινημένη- ψιθύρισε «είσαι τρελός;», η παρουσιάστρια ζήτησε να γίνει η Πρωτοχρονιά νωρίτερα (ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις 23:00) και τα μηχανάκια της AGB πήραν τότε φωτιά.

Δείτε την ιστορική πρόταση γάμου!

Τον Μάιο του 1997 η Καίτη και ο Διονύσης ενώθηκαν μετά τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι. Ο τραγουδιστής με αφορμή τα 25 χρόνια έγγαμου βίου ανέβασε στο Instagram του το βίντεο με την πρόταση γάμου. «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου», έγραψε στη λιτή πλην περιεκτική και γεμάτη αγάπη ανάρτησή του.

Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά ο τραγουδιστής για την γενναία του απόφαση να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com