Νέα

Survivor All Star: Οι υποψήφιοι, οι πρώτες αντιδράσεις και τα σχόλια για τις αμοιβές

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star το οποίο έρχεται στην Prime Time του ΣΚΑΙ με τους πιο δημοφιλείς παίκτες που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αρκετοί από τους πρώην παίκτες έχουν απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για το ενδεχόμενο της επιστροφής τους στο παιχνίδι.

Τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημο, καθώς η παραγωγή βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις και συμφωνίες, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού κάποια από τα πρόσωπα τα οποία δεν «ψήθηκαν» να ζήσουν και πάλι την εμπειρία του Survivor.

Survivor All Star χωρίς Ντάνο

Ντάνο περιμέναμε και Ντάνο δεν θα δούμε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά από σειρά έντονης φημολογίας γύρω από τη συμφωνία του για το Survivor All Star διέψευσε τη συμμετοχή του μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Survivor All Star: Οι πρώτοι υποψήφιοι

Όπως μετέδωσε «Το Πρωινό» του ANT1 και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας 8 πρόσωπα – πρώην παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στο να «κλειδώσουν» τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Αλέξης Παππάς

Τζέιμς Καφετζής

Σάκης Κατσούλης

Νίκος Μπάρτζης

Κατερίνα Δαλάκα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Εύη Σαλταφερίδου

Ελευθερία Ελευθερίου

Δες παρακάτω δηλώσεις από τους πρώην παίκτες:

Surivor All Star: Αμοιβές και πρώτες αντιδράσεις

Όσο τα ραντεβού με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραγωγή βάζει πλαφόν στα 5000 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παίκτη, ένα ποσό – κίνητρο, όπως επισήμανε ο Μάριος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Μας».

Και μπορεί κάποιοι να μην θεωρούν τίμια την απόφαση της παραγωγής, αφού ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει τη δική του πορεία στα media, ωστόσο και οι πρώην «μαχητές» μετά την δημοσιότητα που κέρδισαν από το Survivor καταφέρνουν σήμερα να κλείνουν δουλειές με αμοιβές αντίστοιχες των celebrities.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», δήλωσε πρόσφατα ο Πάνος Καλλίδης.

 

«Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

 

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχω υπογράψει κάτι, αν προκύψει θα το μάθετε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα οικονομικά γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σίγουρα ο Ντάνος είναι από τα πρόσωπα που όλοι θα θέλαμε να δούμε στο Survivor All Star», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor.

 

Survivor All Star –  Οι  πρώτες αντιδράσεις στην ενδεχόμενη επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο

Η λίστα με τους υποψήφιους φαίνεται μακραίνει, όπως αποκάλυψε το «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά το οποίο συνάντησε τη Σόφη Πασχάλη, τη Σάρα Εσκενάζυ, την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

 

Και ενώ τα περισσότερα ονόματα – ρεπορτάζ διέρρευσαν από τον ΣΚΑΙ, η παραγωγή δεν έχει κάνει καμία επιβεβαίωση, ούτε και διάψευση για τα πρόσωπα που θα δούμε τον Δεκέμβρη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τότε προγραμματίζεται η πρεμιέρα του φετινού All Star Survivor.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com