Νέα

Ανατροπή στον «Σασμό»: Η στιγμή που ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του

Μπορεί η ώρα των δραματικών εξελίξεων στο «Σασμό» να αργεί ακόμη αλλά η στιγμή που ο Αστέρης θα μάθει την αλήθεια για τον μικρό Πέτρο πλησιάζει

Ο γιος της ο Πέτρος αρρωσταίνει και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Χρειάζεται επειγόντως να βρεθεί συμβατός δότης και ο μόνος κατάλληλος για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Αστέρης.

σασμός αστέρης αργυρώ

Ο Αστέρης λυγίζει και σπεύδει να σώσει το γιό του

Όπως αναφέρει το youfly.com, η Αργυρώ βλέποντας τη ζωή του γιου της να κινδυνεύει σοβαρά αποφασίζει να μιλήσει στον Αστέρη και να του πει όλη την αλήθεια.

Η σκηνή μεταξύ Αργυρώς και Αστέρη αναμένεται συγκλονιστική. Ο Αστέρης λυγίζει με τα όσα ακούει από το στόμα της αγαπημένης του. Φυσικά και θα σπεύσει να σώσει το γιό του.

Ο μικρός Πέτρος γίνεται καλά και η ανακούφιση για την Αργυρώ αλλά και τον Αστέρη είναι μεγάλη, στο «Σασμό». Αυτή η θετική εξέλιξη ουδείς ακόμη μπορεί να γνωρίζει αν θα φέρει πιο κοντά τον Αστέρη με την Αργυρώ η οποία ως γνωστό είναι ζευγάρι με το Σταύρο.

Αντιδράσεις αναμένονται και από πλευράς της Καλλιόπης μόλις μάθει τα καθέκαστα. Ότι δηλαδή έχει εγγονό της έναν Βρουλάκη.

Έφερε τη “κόλαση” ο Μαθιός στον Σασμό – Χαμός στο Twitter

Μπορεί η σκηνή του Σασμού να ήταν «δυνατή» και άκρως καθοριστική αφού ο κουτσομπόλης του χωριού που ακούει στο όνομα «Διακομανόλης» να είδε Μαθιό και Βασιλική σε τρυφερό ενσταντανέ, ωστόσο η αποδυναμώθηκε με τα επικά σχόλια στο twitter! Παράλληλα, συγκλονιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις της σειράς.

Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική.

Είναι γνωστό πως στο χωριό ελαφρώς τον «τρέμουν» τον Μαθιό αν και ποτέ, εδώ που τα λέμε, δεν έχει δώσει δικαιώματα, έτσι λοιπόν επισκέφτηκε το καφενείο του Παντελή και ένα χτύπημα του χεριού του στο τραπέζι ήταν αρκετό ώστε να κάνει τον Διακομανόλη και τον Παντελή να πιουν το «αμίλητο νερό».

Η σκηνή έκανε τους χρήστες του twitter να «ξεσαλώσουν».

Athensmagazine.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com