Νέα

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει με το «Ζάρι» την Ελλάδα

Αποκαλύφθηκε το κομμάτι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024!

Σε δύο περίπου μήνες θα βρεθεί και επίσημα η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό αναμένεται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό με μοναδικό στόχο να κερδίσει της εντυπώσεις εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά την Ευρώπη.

Μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, «Eurovision σε είδον» το βράδυ της Πέμπτης, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τον τίτλο του κομματιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024 και βεβαίως να το ακούσουμε για πρώτη φορά. Ο τίτλος αυτού; «Ζάρι».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν τη νεαρή εκπρόσωπο της χώρας μας, Μαρίνα Σάττι ενώ στην τηλεοπτική τους παρέα βρίσκονταν και οι φετινοί σχολιαστές της Eurovision 2024, Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς. Λίγα λεπτά μετά τις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, έφτασε η ώρα να μάθουμε όλοι σε τι ρυθμούς θα επιδιώξει αυτή τη χρονιά η Ελλάδα να… βάλει ολόκληρη την Ευρώπη.

Και εγένετο τηλεοπτικά το… «Ζάρι» με το ταξίδι για την Μαρίνα Σάττι και το ρυθμικό της κομμάτι προς τη σκηνή της Eurovision 2024 να έχει πια ξεκινήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη βραδιά του τελικού για την Eurovision αναμένεται να πραγματοποιηθεί στo Μάλμε της Σουηδίας το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com