Νέα

Μιχάλης Κουινέλης – Ήβη Αδάμου: Η γνωριμία, το παιδί και η μετακόμιση στην Αλεξανδρούπολη

Μιχάλης Κουινέλης με την Ήβη Αδάμου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2009 όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και πήρε μέρος στο X-Factor όπου ο τραγουδιστής ήταν κριτής στο μουσικό talent show.

Έναν χρόνο μετά ήρθε και η πρώτη τους συνεργασία με το τραγούδι “Σαν έρθει η μέρα” το οποίο είχε σημειώσει και μεγάλη επιτυχία. Και λίγο μετά, όταν η Ήβη Αδάμου ήταν πλέον φοιτήτρια ήρθε και η σχέση.

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό“, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Κουινέλης.

Στην πορεία όλων αυτών τον χρόνων, οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατώντας χαμηλούς τόνους. Ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τη σχέση τους για την προσωπική τους προβολή ή για να βρεθούν στο φως της δημοσιότητας, προτιμούσαν να απασχολούν μέσα από τη μουσική τους χωρίς ωστόσο να κρύβουν σημαντικά γεγονότα της ζωής τους. Ένα από αυτά είναι και η γέννηση της κόρης τους.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com