Νέα

Stan – Βέρα Σωτηροπούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Πάρο

Την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους ετοιμάζονται να ζήσουν ο Stan και η σύντροφός του, Βέρα Σωτηροπούλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην Πάρο, με τις οικογένειές τους, τους φίλους τους αλλά και καλλιτέχνες από τη δισκογραφική εταιρία Panik Records -που ανήκει ο Stan- να δίνουν το παρών.

Η ευχάριστη είδηση του γάμου του αγαπημένου καλλιτέχνη και της συντρόφου του έγινε γνωστή μέσα από το instagram account της Βέρας Σωτηροπούλου, η οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στα τέλη Ιουλίου μερικά στιγμιότυπα από το bachelorette party που της ετοίμασαν οι φίλες της.

Το ζευγάρι που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Οι δυο τους παρότι προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, κάνοντας ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, μέσα από τα social media μοιράζονται – σπάνια μεν – κοινά τους στιγμιότυπα από τα ταξίδια που κάνουν ανά διαστήματα.

Η σχέση τους έγινε για πρώτη φορά γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020 όταν φωτογράφοι τους είχαν απαθανατίσει να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Ωστόσο, ο Stan δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη σύντροφό του τον Φεβρουάριο του 2021 με αφορμή την επέτειο των δυο χρόνων σχέσης τους. Το ίδιο είχε κάνει τότε και η Βέρα Σωτηροπούλου.

Ποια είναι η Βέρα Σωτηροπούλου που παντρεύεται ο Stan

Η Βέρα Σωτηροπούλου είναι 27 ετών, δικηγόρος, αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια και έχει ένα γαλλικό μπουλντόγκ που αποτελεί τη μεγάλη της αδυναμία!

Με το καλό!

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com