Νέα

Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσιακή, με καμπάνα παντελόνι στην πρεμιέρα του Chart Show

To «Chart Show», η εκπομπή θεσμός της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21:00 με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή και μας ταξιδεύει στην εποχή των 90’s!

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους και παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s, που φέρει τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου. Ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος εκπλήσσει με τις ιστορίες και το παρασκήνιο που αποκαλύπτει!

Στην πρεμιέρα του Chart Show δίνουν το παρών τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής αλλά και της showbiz: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Στέλιος Διονυσίου, Βάνα Μπάρμπα, Εύη Δρούτσα, Γιάννης Δόξας και Γιώργος Θεοφάνους μοιράζονται τις δικές τους αναμνήσεις κι εμπειρίες από την εποχή των ΝΕΟΝ χρωμάτων, των CD’s και της νυχτερινής διασκέδασης των 90’s.

H Δέσποινα Βανδή επέλεξε για την πρεμιέρα της να φορέσει μια κρουαζέ, μεταλλιζέ μπλούζα, την οποία συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι σε γραμμή καμπάνα από τον οίκο Moschino.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό στο Σαββατόβραδο με την παρουσίαση του Chart Show.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram από την πρεμιέρα:

H Δέσποινα Βανδή σούπερ στιλάτη στην πρεμιέρα του «Chart Show» -Με μαύρο παντελόνι καμπάνα

Chartshow για τα 90’s χωρίς τη μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή θα ήταν «Ιεροσυλία».

Γι’ αυτό θα ερμηνεύσει στην πρεμιέρα του σόου μοναδικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

H Δέσποινα Βανδή σούπερ στιλάτη στην πρεμιέρα του «Chart Show» -Με μαύρο παντελόνι καμπάνα

«Αυτό το Σάββατο στις 21:00 στον Alpha ξεκινάμε το ταξίδι μας στο χρόνο με τα τραγούδια! Την τιμητική της έχει η δεκαετία του ‘90!!! Ελάτε να δούμε τη διαδρομή των τραγουδιών μέχρι σήμερα να ακούσουμε ιστορίες να συγκινηθούμε να διασκεδάσουμε!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram.

H Δέσποινα Βανδή σούπερ στιλάτη στην πρεμιέρα του «Chart Show» -Με μαύρο παντελόνι καμπάνα

bovary.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com