Νέα

Ο Σάκης Αρσενίου για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά το Survivor

Τον Σάκη Αρσενίου υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τη σύντομη πορεία του στο Survivor αλλά και το πως αντιμετώπισε κι ορισμένα αρνητικά σχόλια που έλαβε, μετά τη συμμετοχή του.

«Ήταν μόνο δύο εβδομάδες. Πολύ ωραία εμπειρία αλλά τώρα που βγήκα και πρόλαβα κι είδα δύο, τρία επεισόδια, νομίζω καλύτερα που έφυγα. Το έβλεπα χρόνια το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να είναι τόσο πολύ το κομμάτι του ριάλιτι. Όποιος νομίζει ότι είναι το ίδιο με αυτό που βλέπει από τον καναπέ του σπιτιού του, δεν έχει καμία σχέση. Εγώ πήγα ο εαυτός μου και βγήκα ο εαυτός μου.

Έβαλα 5-6 κιλά πριν μπω. Δεν μπορεί να μπει κανένας διαβασμένος στο Survivor γιατί μπαίνεις και βλέπεις κάτι άλλο και τα μπιφτέκια γυρίζουν» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

«Είναι ένας άνθρωπος που μέσα από τη δουλειά που κάνω μέσα στα χρόνια έχω μάθει να χειρίζομαι κάποιες καταστάσεις και κάποια μηνύματα.

Είναι σίγουρο πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Θέλω να πω στον κόσμο επειδή έχω δεχτεί και πολλά καλά μηνύματα και πολύ άσχημα…

Δεν ξέρω από που βγαίνει όλη αυτή η κακία, ο κόσμος έχει ξεφύγει. Το να ασχολείται κάποιος με την οικογένεια του άλλου, το να πάθει κάτι, το να κυλήσει η ζωή του άλλου χάλια.

Εγώ μπορώ να το διαχειριστώ αλλά κάποιοι άλλοι δεν θα μπορέσουν. Είναι κάλο ότι έχουν να πουν να το λένε, ήπια» πρόσθεσε ο Σάκης Αρσενίου για τα σχόλια που έλαβε.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com