Νέα

Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: «Στις 18 Φεβρουαρίου πέθανε, αλλά διάφοροι “σκοτώνατε” και εμένα για χρόνια»

Έξι χρόνια συμπληρώνονται την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η Μίνα Αρναούτη ξεσπά μέσα από τη νέα της ανάρτηση στα social media.

Η μία εκ των δύο γυναικών που επέβαιναν στο όχημα με τον άτυχο τραγουδιστή, μέχρι και σήμερα καθημερινά έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες αλλά και αρνητικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο, όπως αναφέρει στη νέα της ανάρτηση.

Μίνα Αρναούτη – Αναλυτικά όσα έγραψε

«6 χρόνια συμπληρώνονται από τότε που έχασε την ζωή του ένας φίλος..

Ένα κεράκι πάντα το ανάβω σε όποια εκκλησία βρεθώ για τον Παντελή και για το μπαμπά μου. Ίδια ηλικία έφυγαν και οι δυο από τροχαίο ατύχημα. Δεν ήθελα να γράψω τίποτα. Αν δεν γράψω θα δεχτώ μηνύματα και σχόλια ότι ξέχασα τον Παντελή, αν γράψω θα με βρίζουν γιατί επιζητώ δημοσιότητα.

Ποια γνώμη να ευχαριστήσεις; Άκρη δεν θα βγάλεις ποτέ. Αποφάσισα να πω κάτι αληθινό και ανθρώπινο μετά από τόσα χρόνια ότι εγώ αυτή την ιστορία την παντρεύτηκα. Με ακολουθεί παντού. Οι φήμες που βγήκαν είναι εμπόδιο σε πολλά πράγματα στη ζωή μου.

Οι φήμες ειναι δυνατότερες από τις εισαγγελικές αποφάσεις, δυστυχώς! Πολλοί ακόμα παλεύουν να πλανάται για πάντα στον αέρα ότι δεν εξιχνιάστηκε αυτή η υπόθεση!!! Η υπόθεση αυτή ήταν απ την αρχή όμως καθαρή!

Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη! Οποιονδήποτε μπορούν να τον ψάξουν μετά από μια μήνυση ανά πάσα ώρα κ στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρξε ποτέ ένοχος. Μέσα απ αυτή την ιστορία θέλω να πω μόνο να μη καταδικάζετε ανθρώπους πίσω από πληκτρολόγια πριν μιλήσει η δικαιοσύνη γιατί καταστρέφετε ζωές!!!

Είμαι υπόλογη για φήμες για το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να υπάρχει ψήγμα ενοχής ή βρόμικης πράξης στη ζωή μου. Μέχρι κ ροζ βίντεο με έμενα έψαχναν διάφοροι να βρουν για πλήξουν την προσωπικότητα μου … Δεν βρήκαν! Ποτέ δεν θα ξεχάσω την λάσπη που μου πέταξαν την στιγμή που υπέφερα εγώ κ η μητέρα μου.

Δεν τους συγχωρώ αλλά δεν δέχτηκα ποτό κ μια συγγνώμη και ειδικά απ την οικογένεια Παντελίδη μετά από 4 εισαγγελικές διατάξεις που με δικαίωσαν!

Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα κάθε μέρα επί χρόνια.. δεν το ξεχνώ!
(Πολλές φορές στις ιστορίες που υπάρχει δημοσιότητα δεν γνωρίζει ο κόσμος το παρασκήνιο.

Πολλες φορές μπορεί να δώσεις μια αποστομωτική απάντηση που θα σε απενοχοποιήσει εντελώς αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει μισάνθρωπο ως προς κάτι άλλο.. Τι να διαλέξεις;)» έγραψε στο facebook η Μίνα Αρναούτη με αφορμή την συμπλήρωση των έξι χρόνων από τον θάνατο του Παντελίδη.

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Close