Νέα

Σάκης Ρουβάς: Ο Νίκος Τερζής του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του

Έντονες αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις περί αγάπης του Σάκη Ρουβά στον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός συνθέτης, Νίκος Τερζής ανέφερε πως θα απαγορεύσει στον τραγουδιστή να ερμηνεύει τα τραγούδια του.

Πιο συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Νίκος Τερζής ξέσπασε μέσω twitter: «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;»

 

Στη συνέχεια μάλιστα ο Νίκος Τερζής φαίνεται πως ξεκίνησε τις διαδικασίες για τα δικαιώματα του τραγουδιών του προς τον Σάκη Ρουβά αφού ανέφερε: «Πράττει ήδη η δικηγόρος μου»

«Με βοήθησε πάρα πολύ στο να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες, οπότε όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική».

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν για τον οποίο καταλάβαινα ότι εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε μια κόλαση»

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Λυπάμαι γι’ αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μπορώ να τον κρίνω όμως και να τον αποκαλέσω βιαστή».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com