Νέα

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα 6/2

Ένας δύσκολος στίβος μάχης, γεμάτος δύναμη, ισορροπία, καλό στόχο και αντοχή. Μαχητές και Διάσημοι φορούν τα μπλε και κόκκινα μαντήλια τους, αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους, για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (6/2) τον αγώνα στο Survivor (Spoiler);

Πράγματι, οι διάσημοι έχουν καταφέρει να χαρίσουν πολλαπλές νίκες στην ομάδα τους, απολαμβάνοντας χορταστικά γεύματα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχασαν κανέναν συμπαίκτη τους, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να πεισμώνουν όλο και πιο πολύ.

Η πρώτη ασυλία θα καθορίσει πολλά. Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (6/2) σύμφωνα με τα τελευταία Spoiler, προστατεύει τους παίκτες της από το Συμβούλιο του Survivor. Οι εντάσεις το βράδυ κορυφώνονται κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ποιοι θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία και ποιοι θα αναγκαστούν να ψηφίσουν;

Η ομάδα των Μαχητών

Το νησί θα γεμίσει από τους πανηγυρισμούς των Μαχητών. Οι μπλε θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία, δείχνοντας στους διάσημους πως έχουν επιστρέψει για τα καλά στους στίβους μάχης, αλλά και στις συνεχόμενες νίκες τους.

Θα υποσχεθούν πως δε θα αφήσουν καμία ασυλία να πάει χαμένη, στα επόμενα αγωνίσματα. Οι Διάσημοι θα κληθούν στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο παίκτης προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και ποιοι κινδυνεύουν να ψηφιστούν.

youfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com