Νέα

Νίκος Κουρκούλης για Κέλλυ Κελεκίδου: Περάσαμε κρίση, για μία περίοδο αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης για την ηλικία του, τα παιδιά του, την σχέση του με την Κέλλυ Κελεκίδου και τις δυσκολίες που περάσανε, ενώ έκανε αναφορά και στην πίστη του στο Θεό και το Άγιον Όρος.

Ο Νίκος Κουρκούλης, καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζουν Φαίη Σκορδά και Γοώργος Λιάγκας, μίλησε για όλα, αλλά αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω.

Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

«Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα.

Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα.

Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας», ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης.

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του και τις περίεργες και μυστήριες συμπτώσεις στη ζωή του.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com