Νέα

Survivor spoiler 26/01 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή (26/1) στο Survivor 5, με τις δύο ομάδες να συναντώνται στο συμβούλιο του νησιού για την αποχώρηση το βράδυ και έναν παίκτη από τους Μαχητές ή τους Διάσημους να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Την χθεσινή (25/1) ημέρα σας αποκαλύψαμε ήδη ποιος πρόκειται να αποχωρήσει και σήμερα σας έχουμε το οριστικό spoiler. Είναι τελικά το πρόσωπο αυτό που βρίσκεται εκτός Survivor και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Ελλάδα;

Στο ριάλιτι επιβίωσης γίνεται πραγματικά… ένας χαμός. Τα γεγονότα ήταν «καυτά» και τέσσερις παίκτες αναμένουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, ώστε να δουν αν θα συνεχίσουν να παραμένουν στο νησί. Οι δύο Διάσημοι και οι δύο Μαχητές έχουν ριχτεί στη «μάχη» και θα μπορούσαν να είναι παραπάνω, αν τιμωρούσαν τη Μυριέλλα Κουρεντή, που είχε κλέψει χαρτί και στυλό για το γράμμα στον Κατσαούνη.

Τελικά, όμως, ποιος θα φύγει από το Survivor στο επεισόδιο αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει και η Αθηνά Ευμορφιάδη θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Βρίσκεται ήδη, σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, σ’ ένα υπέροχο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, γεύεται υπέροχα γεύματα, κάνει τα μπανάκια του και ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής.

Θα επανέλθουμε, όμως, και με οριστική πληροφόρηση, αν και λογικά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Survivor Αθηνά Ευμορφιάδη αποχώρηση

 Athensmagazine.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com