Νέα

Survivor: «Κόλαφος» ο Βαλάντης – «Είμαι δυστυχισμένος που τους γνώρισα, ντρέπομαι»

Εκτός αγωνίσματος χθες ο Βαλάντης στο Survivorκι ο τραγουδιστής παρέθεσε τους λόγους που δεν θέλει να είναι πια στην ομάδα του.

«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δεν θα αγωνιστώ όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι» είπε ο Βαλάντης.

«Δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» σημείωσε ο Βαλάντης.

Τελικά ο Βαλάντης αποχώρησε από το παιχνίδι μετά το τέλος της ψηφοφορίας, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους. Μάλιστα ο Βαλάντης δεν χρειάστηκε καν να χαιρετήσει συμπαικτες και αντιπάλους, αφού αποφάσισε να μην δώσει το παρών ούτε στο Συμβούλιο αποχώρησης, αφήνοντας άναυδό μέχρι και τον Γιώργο Λιανό.

 

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close