Νέα

Eurovision 2022: Φαβορί το συγκρότημα από την Ουκρανία, Kalush Orchestra -Κάνουν χωριστά πρόβες

Φαβορί για τη Eurovision 2022 θεωρείται το συγκρότημα από την Ουκρανία, Kalush Orchestra, σύμφωνα με ιστότοπο στοιχημάτων.

Το να κατακτήσει κάποιος καλλιτέχνης την κορυφή της κατάταξης στην Eurovision αποτελεί όνειρο για πολλούς, μα για το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra η λάμψη του περίφημου μουσικού διαγωνισμού βρίσκεται πλέον μακριά.

Από τη δυτική Ουκρανία, ο τραγουδιστής Όλεχ Πσιουκ αντήλλαξε τη σκηνή για να ηγηθεί μια 20μελούς ομάδας εθελοντών, που διανέμει φάρμακα και βοηθάει τους ανθρώπους να γλυτώσουν από τον πόλεμο. Ένα από τα μέλη του συγκροτήματός του υπηρετεί στις μονάδες άμυνας στο πεδίο.

Σήμερα, ο ιστότοπος στοιχημάτων Oddschecker ανέδειξε το συγκρότημα ως φαβορί για να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό, μα ο Πσιουκ δεν είναι έτοιμος να γιορτάσει για αυτό.

Τα μέλη του συγκροτήματος κάνουν χωριστά πρόβες
«Δεν μπορώ να το χαρώ, καθώς ανησυχώ για τους αγαπημένους μου. Ο πόλεμος με χώρισε από τη σύντροφό μου. Εκείνη βρίσκεται 300 χιλιόμετρα μακριά από εμένα. Δεν μπορούμε να συναντηθούμε, διότι είναι πολύ επικίνδυνο», είπε ο ίδιος

iefimerida.g

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com