Νέα

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ελισάβετ Σπανού: Τηλεοπτική συνάντηση 9 χρόνια μετά τον χωρισμό

Η Ελισάβετ Σπανού είναι η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Super Κατερίνα” με την αμηχανία στα πρώτα λεπτά που βρέθηκε στο πλατό να είναι εμφανής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τηλεοπτική συνάντηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχεδόν εννέα χρόνια μετά τον χωρισμό τους αλλά και τα σχόλια της παρουσιάστριας και των υπολοίπων.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού υπήρξαν ζευγάρι για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα το 2013, ωστόσο όπως είπαν σήμερα, η σχέση τους είναι καλή.

«Έλα κάτσε στην παρέα μας! Θα κάτσεις δίπλα στον Δημήτρη, σε πειράζει;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου καλωσορίζοντας την καλεσμένη της. «Εσύ το ξεκίνησες, πρόσεχε» τόνισε άμεσα η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας του Alpha, Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Κ.Κ.: Έχετε χρόνια να τα πείτε;

Ε.Σ.: Όχι… Είχαμε συναντηθεί στην Αράχωβα κάποια στιγμή.

Δ.Α.: Πέρσι, ναι… Γενικά μιλάμε.

«Σουηδία… Ωραία» αναφώνησε με νόημα ο Γιάννης Πουλόπουλος με το πρώην ζευγάρι να χαμογελάει στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. «Μόνο εμένα δεν θέλει να με βλέπει κανένας πρώην μου;» αναρωτήθηκε, αυθορμήτως, η Κατερίνα Καινούργιου με την τραγουδίστρια να της απαντά πως εκείνη έχει καλές σχέσεις με τους πρώην της.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com