Νέα

Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: Νέες δηλώσεις του συντρόφου της για το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη

Μετά το φιλί που αντάλλαξε η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη στο επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 10/1, ο σύντροφός της, Γιώργος Λυγνός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο περιοδικό Hello.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο Γιώργος Λυγνός μίλησε εκ νέου στην εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες».

«Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν», είπε ο Γιάννης Λυγνός.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος», κατέληξε ο Γιάννης Λυγνός.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com