Νέα

Survivor – Spoiler: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Βαλάντης;

Τα spoiler κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor. Οι ίντριγκες και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες έχουν ήδη γίνει αισθητές, με τον τραγουδιστή να βρίσκεται στο επίκεντρο των περισσότερων καβγάδων.

Ο Βαλάντης και την δεύτερη εβδομάδα βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα του, καθώς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του στο συμβούλιο του νησιού, μετά την ήττα της ομάδας στο αγώνισμα για την ασυλία.

Τα spoiler θέλουν τον Βαλάντη να έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω προβλήματος υγείας.

Άλλωστε και στα επεισόδια που παρακολουθούμε, βλέπουμε τον Βαλάντη να δυσκολεύεται αρκετά τόσο στην παραλία, όσο και στα αγωνίσματα, ενώ μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο.

Έπειτα από έναν σύντομο αγώνα οι Μαχητές “διέλυσαν” τους Διάσημους με 10-3 και κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

survivor

Η πρώτη συντριπτική ήττα που υπέστησαν οι Διάσημοι έφερε μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα.

Ο Βαλάντης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο αγώνισμα, ανέφερε ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και ένα από αυτά είναι ότι ο Γιώργος Κατσαούνης προσεγγίζει τη Μυριέλλα Κουρεντή. Ο Βαλάντης εστίασε στη βοήθεια που έδωσε ο παίκτης των Μαχητών στη Μυριέλλα όταν εκείνη έχασε την ανάσα της μετά την προσπάθεια που έδωσε στον στίβο μάχης.

«Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτρια μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό» ανέφερε ο Βαλάντης.

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο, με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα! Όλα είναι πλατωνικά. Όλα είναι φιλικά. Δεν έχει συμβεί τίποτα και δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή.

enikos.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com