Νέα

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε έκπληκτος μπροστά στις κάμερες με αυτό που άκουσε για την κόρη του

Τον Γιάννη Πλούταρχο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαϊου στο Άλσος Περιστερίου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε εκεί καθώς ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στη συναυλία Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς που διοργανώθηκε.

Οι δημοσιογράφοι, μεταξύ άλλων ρώτησαν τον Γιάννη Πλούταρχο και για την υποψηφιότητα της μεγάλης του κόρης Κατερίνας στα μουσικά βραβεία MAD με το ντουέτο που είχαν κυκλοφορήσει μαζί. Ο τραγουδιστής, στο άκουσμα της ερώτησης δεν έκρυψε την έκπληξή του καθώς όπως αποκάλυψε δεν το γνώριζε πως η κόρη του είναι υποψήφια μουσικών βραβείων.

«Αλήθεια; Αυτό δεν το ήξερα. Δεν το ήξερα. Η Κατερίνα ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι. Ζει το όνειρό της, της αρέσει. Τραγουδάει επειδή πραγματικά αγαπάει το τραγούδι. Τώρα από εκεί και πέρα ο χρόνος τι θα φέρει και αν θα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, μόνο αυτή ξέρει» ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Να θυμίσουμε πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει πέντε παιδιά από τον γάμο του με την σύζυγό του Μαρία Παπαδοπούλου, την Κατερίνα, τον Γιώργο Κακοσαίου που ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com