Νέα

Μαντώ: Αρρώστησα από τις εξαντλητικές δίαιτες

Την Μαντώ υποδέχθηκαν στο Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που έκανε εξαντλητικές δίαιτες και το γεγονός πως αυτό την οδήγησε στο να αρρωστήσει.

«Υπήρχε body shaming τότε. Και τρία κιλά πάνω να ήσουνα σου έλεγαν να χάσεις δέκα στη δουλειά. Ήταν τραγικό γιατί κάποια κοπέλα όπως εγώ που ήμουν μια κοπέλα με καμπύλες και η φυσιολογική μου κατάσταση ήταν να μην είμαι αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, πήγα κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκαλο» είπε αρχικά η Μαντώ.

«Έτρωγα 3 μπουκιές και αυτό ήταν. Αρρώστησα. Είχα νοσηλευτεί, είχα αναιμία, θυρεοειδή. Ήταν τότε η τάση της εποχής. Δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου. Ήθελα την φωνή και τα τραγούδια.

Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά είχα μεγαλύτερη επιτυχία.

Όποτε αδυνάτιζα πολύ δεν ήμουν τόσο δημοφιλής. Ο κόσμος με ήθελε για αυτό που είμαι. Όχι το άλλο άκρο» συμπλήρωσε η Μαντώ.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com