Νέα

Δέσποινα Βανδή: Πώς ερωτεύτηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι αποκαλύψεις των φίλων τους

Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει πλέον κανέναν λόγο να κρύβει πως είναι ξανά ερωτευμένη! Το τελευταίο διάστημα, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με τον 44χρονο ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη και είναι στα καλύτερά της.

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της» λέει πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί σήμερα.

«Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν».

Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», όπως τον περιγράφουν όσοι τους γνωρίζουν καλά, με πολύ πάθος και αλληλοθαυμασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λυδίας Πολίτη στο ΟΚ!, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό.

Τι κι αν έμοιαζαν να προέρχονται από κόσμους διαφορετικούς; Αυτό ήταν κάτι που τη γοήτευε πολύ – ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετά την επαφή της με το θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια θαύμαζε τους ταλαντούχους ηθοποιούς και έκανε στενή παρέα μαζί τους.

Μέχρι στιγμής σχέδια συγκατοίκησης δεν κάνουν ακόμη. Η Δέσποινα εξακολουθεί να μένει στο σπίτι της στην Βούλα, καθώς δεν επιθυμούσε να διαταράξει τη ψυχολογία των παιδιών της.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η γνωριμία, οι μυστικές συναντήσεις στο σπίτι του ηθοποιού και η κοινή αγάπη

Μπορεί να μη θέλουν ακόμη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν σκοπό να συμπορευτούν μαζί στη ζωή…

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close