Νέα

Αντζελίνα Τζολί: Δείπνο με τα παιδιά της στη Νέα Υόρκη

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα τρία από τα έξι παιδιά της έκανε η Αντζελίνα Τζολί. Η διάσημη ηθοποιός πήγε για φαγητό στο δημοφιλές Ιαπωνικό εστιατόριο BONDST της Νέας Υόρκης με τις κόρες της Σάιλο και Ζαχάρα και τον γιο της Παξ.

H καστανόξανθη Τζολί ήταν για ακόμα μια φορά υπέρκομψη με το signature style της, επιλέγοντας ένα αριστοκρατικό λευκό trench coat, που φόρεσε με μαύρο μίντι φόρεμα.

Αντζελίνα Τζολί: Δείπνο με τα παιδιά της στη Νέα Υόρκη - Το αριστοκρατικό look και η κρυμμένη αλλά πανέμορφη κόρη της Σάιλο

Το φόρεμά της ήταν μίντι κλος με σκίσιμο μπροστά και το συνδύασε με μαύρες δερμάτινες γόβες ενώ δεν έβγαλε τα μαύρα γυαλιά ηλίου της ακόμα και όταν βράδιασε.

angelina jolie

Το αξεσουάρ που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η λευκή τσάντα Valentino με χρυσό logo.

angelina jolie
angelina jolie

Η πανέμορφη κόρη της Σάιλο Τζολί Πιτ, έκανε μια σπάνια εμφάνιση “κρυμμένη” κάτω από ένα σκούρο hoodie, παντελόνι και σνίκερς.

shiloh jolie pit

Η 17χρονη φάνηκε αρκετά αμήχανη.

angelina jolie

Έστω κι αν προσπάθησε να κρυφτεί, φάνηκε το αγγελικό πρόσωπό της, ο απόλυτος συνδυασμός των δύο πανέμορφων γονιών της.

shiloh jolie pit

Η Ζαχάρα επέλεξε ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα και μια πλεκτή ζακέτα.

angelina jolie

Όσο για τον Παξ, φόρεσε ένα γκρι hoodie και σκούρο παντελόνι.

angelina jolie

Τζολί και Πιτ έχουν ακόμα τρία παιδιά, τον Μάντοξ και τα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ που δεν ακολούθησαν στη συγκεκριμένη έξοδο.

angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie

Η χολιγουντιανή star κι ο διάσημος ηθοποίος Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν το 2014 όμως αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο το 2019, με τη διαμάχη για την επιμελεια των παιδιών και την κοινή περιουσία τους να συνεχίζεται…

ANGELINA JOLIE BRAD PITT

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com