Νέα

Τόνι Σφήνος: Η ηλικία, η ηθοποιία και ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη στην αναγνωρισιμότητα του

Ο Τόνι Σφήνος έχει καταφέρει να γίνει ο αγαπημένος του κοινού καθώς τόσο ο χαρακτήρας του, όσο και οι ατάκες του έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Ο Τόνι Σφήνος ή αλλιώς Θάνος Κιούσης, το οποίο είναι και το πραγματικό του όνομα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια από τις πιο επιτυχημένες περσόνες στην Ελλάδα.

Πάμε όμως να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Γεννήθηκε το 1978 και είναι 43 ετών, μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο, σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου. Μικρός θαύμαζε τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύοη Παπαγιαννόπουλο, την Τζένη Καρέζη, τους Monty Pyhthons, τον Jim Carrey, τον Andy Kaufman και τον Pablo Francisco.

Προτού υιοθετήσει την περσόνα του Τόνι Σφήνου, είχε παίξει ως ηθοποιός σε τέσσερα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Πόλεμος των Άστρων και στην ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Καζή «For the height and the view».

Ο πρώτος άνθρωπος που αποκάλυψε τηλεοπτικά την ταυτότητά του ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, το 2013 στη Μεσημεριανή Μελέτη, όταν πήγε σε μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Τέρη Χρυσού.

Η γυναίκα του είναι η Ιωάννα Γραμματικού, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε ένα βράδυ στο καμαρίνι του, όταν η Ιωάννα πήγε να τον συγχαρεί για το live του.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των δύο παιδιών τους.

gossip-tv.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com