Νέα

Χώρος ιστορικών εκθεμάτων στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας

Σας καλωσορίζουμε στις Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος. Ο παρών χώρος αποτελεί για την πόλη της Λάρισας έναν επισκέψιμο εκθεσιακό χώρο διαφύλαξης ιστορικών αντικειμένων αεροπορικού ενδιαφέροντος, υψηλής σημασίας για τη διατήρηση της ένδοξης παράδοσης του αεροπορικού όπλου. Η συλλογή των αεροπορικών αυτών κειμηλίων αναδεικνύει την προσφορά της Τακτικής Αεροπορίας και της ΠΑ γενικότερα και στοχεύει στην ενίσχυση της αγάπης των επερχόμενων γενεών για την αεροπορική ιδέα και το αεροπορικό μεγαλείο.

Το μουσειακό χώρο θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τις καθημερινές σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σύλλογοι και οργανωμένα τμήματα (μετά από συνεννόηση), ενώ τις Κυριακές ο χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό. Η λειτουργία του Εκθεσιακού Χώρου με το εξής ωράριο λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.) και τις Κυριακές (εκτός αυτών που συμπίπτουν με επίσημες αργίες και εορτές) από τις 10 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ.

Διευκρινίζεται πως για τις επισκέψεις Δευτέρα έως Παρασκευή απαιτείται η επικοινωνία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για καθορισμό των ραντεβού στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410-511.080 Εκθεσιακός Χώρος ΑΤΑ και, 2410-511.072/-73/-74 Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ΑΤΑ. Για την είσοδο στον εκθεσιακό χώρο με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid-19 και στα πλαίσια τήρησης των ισχυόντων μέτρων απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικού rapid test (48 ωρών) ή PCR test (72 ωρών) για τους ενήλικες. Για τους ανήλικους έως 18 ετών απαιτείται η επίδειξη self test (24 ωρών).

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com