Μουσική

Έλενα Παπαρίζου – ANTIQUE «Ti Ti» // Αποκλειστικά στον Party 97,1

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης δημιούργησαν τον Απρίλιο του 1999 τους ANTIQUE, και μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλη τη Σκανδιναβία (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία), την Ελλάδα, την Γερμανία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Κύπρο, χτυπώντας τις πρώτες θέσεις τόσο στα επίσημα charts πωλήσεων όσο και στα ραδιοφωνικά airplay.

 

Φέτος, 19 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, η Έλενα Παπαρίζου συναντάει ξανά δισκογραφικά τον Νίκο Παναγιωτίδη με αφορμή μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες στη Σουηδία, και διασκευάζουν το «Ti Ti», την ελληνική έκδοση του “Didi” του Khaled το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Το τραγούδι αναμειγνύει τους ανατολίτικους ήχους με την δυτική pop, όπως ακριβώς έκαναν και τα πρώτα τραγούδια των ANTIQUE Opa Opa (επίσης δια χειρός Γιώργου Αλκαίου) και «Δυνατά Δυνατά».

 

Το remake του «Ti Ti» που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες την Παρασκευή 8 Απριλίου, επιμελήθηκαν οι C&N Project, οι μουσικοί παραγωγοί οι οποίοι δημιούργησαν τους ANTIQUE το 1999.

 

Έλενα Παπαρίζου, ANTIQUE  Ti Ti

 

Έρχεται σε πρώτη μετάδοση την Δευτέρα 4 Απριλίου στον Party 97,1

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com