Νέα

The Voice: Έλενα Παπαρίζου και Μαντώ “μάγεψαν” στη σκηνή του σόου

Στο σημερινό επεισόδιο του “The Voice” περίμενε τους τηλεθεατές μια ευχάριστη έκπληξη, με τη Μαντώ και την Έλενα Παπαρίζου να ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του  και να τα δίνουν όλα.
Επέλεξαν ξένα τραγούδια, τα οποία πραγματικά μας χάρισαν πολλές στιγμές συγκίνησης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαντώ βρίσκεται στο The Voice εδώ και κάποια επεισόδια, διότι η Έλενα Παπαρίζου την επέλεξε σε αυτή τη φάση, για να την βοηθήσει στην επιλογή των τραγουδιών και τις πρόβες με τα παιδιά πριν από το τελική εμφάνιση στα The Battles.
Mόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους on stage οι δυο τους μίλησαν με τον Γιώργο Λιανό και η Έλενα Παπαρίζου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαντώ. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι πέρα από συνάδελφοι, είναι και πολύ καλές φίλες και έχουν πολλά κοινά στοιχεία, κάτι που τους βοήθησε να το ανακαλύψουν και η συνεργασία που είχαν τώρα, στα πλαίσια του The Voice.
Η Μαντώ μίλησε και για την νέα της δισκογραφική δουλειά, αφού όλοι αδυμωνούν για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, που στηρίζεται στον ρομαντισμό.

enikos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com